Τηλέφωνα επικοινωνίας

Social Media. –

Σχεδιασμός και κατασκευή e-shop

Onesmart Promotion

Κατασκευή
E-shop

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή e-shop ΔΕΝ είναι πλατφόρμα που απλά βάζεις προϊόντα και πουλάς. Είναι πολλά παραπάνω από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με χιλιάδες δυνατότητες επικοινωνίας της εταιρίας με τον αγοραστή. Στην Onesmart Promotion το γνωρίζουμε καλά αυτό … διάβασε παρακάτω 

Η ταχύτητα του E-shop παίζει καθοριστικό ρόλο στις πωλήσεις
Τα Custom E-shop δεν τα αγαπάνε τα robot της Google.
Τα minimal και απλά
E-shop έχουν περισσότερες πιθανότητες να πουλήσουν.
Κάθε προϊόν είναι μια ξεχωριστή καταχώρηση στην Google οπότε πρέπει να έχει πλήρες περιεχόμενο SEO.
Το 97% των καθημερινών αγορών γίνεται από smartphones.
Onesmart Promotion

Το ηλεκτρονικό κατάστημα φέρνει πωλήσεις και έξτρα έσοδα ...

Σαν εταιρία branding και κατασκευής e-shop πιστεύουμε ότι σας αξίζει ένας συνεργάτης marketing agency που θα παράγει μια μηχανή πωλήσεων για την επιχείρησή σας. Όχι απλά ένα όμορφο e-shop αλλά ένα λειτουργικό και πλήρες. 

WooCommerce

Γι’ αυτό δημιουργούμε μοναδικά καταστήματα στο WooCommerce – μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο. Για να ανταγωνιστείτε στο διαδίκτυο χρειάζεστε μια ολοκληρωμένη στρατηγική ηλεκτρονικού καταστήματος. Σίγουρα, αυτή η προσέγγιση κοστίζει περισσότερο, αλλά μακροπρόθεσμα το ROI σας θα είναι πολύ υψηλότερο 

Onesmart Promotion

Λάβετε τα κλικ, μετατροπές και ROI που θέλετε !

Η δημιουργία ισχυρών E-shop είναι στο DNA μας. Η εξειδικευμένη ομάδα σχεδιασμού E-shop μας έχει δημιουργήσει E-shop τόσο για την τοπική αγορά όσο και για ολόκληρη την Ελλάδα.
ιστοσελίδας Διόρθωση SEO Onesmart Promotion
Χρειάζεσαι E-shop;
Έχεις ήδη E-shop;
Θέλεις υποστήριξη;

Η υπερδύναμή μας; Η δημιουργία όμορφα σχεδιασμένων ηλεκτρονικών καταστημάτων που έχουν το SEO και τη μετατροπή στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού. Το αποτέλεσμα; Ένα άρτιο E-shop που μετατρέπει τα κλικ σε πελάτες και μια στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ που τους κάνει να επιστρέφουν για περισσότερες αγορές.

Σχεδιασμός και κατασκευή E-shop

Το νέο E-shop θα κατασκευαστεί ειδικά για να μετατρέπει τους επισκέπτες σε αγοραστές. Εκπληκτικές σελίδες προϊόντων, η πιο κομψή διαδικασία αγοράς, μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη – είναι όλα δικά σας όταν επιλέγετε την Onesmart Promotion για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματός σας.

Οι εκπληκτικές και επαγγελματικές λύσεις μας χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη τεχνογνωσία στο σχεδιασμό E-shop. Έχουν κατασκευαστεί από μια εξειδικευμένη ομάδα ανάπτυξης στο WooCommerce και έχουν βελτιστοποιηθεί για τις μηχανές αναζήτησης μέχρι το τελευταίο pixel. Ακόμη και οι απαιτητικές τεχνικές για το Google SEO δεν αποτελούν πρόβλημα για εμάς. Έχουμε έμπειρους ανθρώπους που μπορούν να δημιουργήσουν σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε.

Και αν υπάρχει κάτι που είναι εκτός της τεχνογνωσίας τους, θα βρουν μια οικονομική και αποτελεσματική λύση από μια τεράστια αγορά ανοιχτού κώδικα επεκτάσεων ιστοτόπων.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Για κάθε πελάτη μας παίρνουμε σοβαρά την ανάγκη του να είναι μπροστά από τους ανταγωνιστές του αλλά και την επιθυμία του να πουλήσει. Σε αντίθεση με άλλες εταιρίες που παράγουν e-shop και απορροφούν χρήματα για όλα, εμείς προσφέρουμε σχεδιασμό και κατασκευή e-shop (ή ανακατασκευή σε περίπτωση ήδη υπάρχοντος) με δωρεάν υποστήριξη, ενημερώσεις και προτάσεις branding, marketing για να πηγαίνουν όλα ρολόι ….

 

Επιθετικό μάρκετινγκ