Τηλέφωνα επικοινωνίας

Social Media. –

Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων

Αναλύουμε την επιχείρησή σας για να σχεδιάσουμε έναν ιστότοπο που αυξάνει τα ποσοστά μετατροπών και παράγει θετικά αποτελέσματα ενδυναμώνοντας το branding.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Χρησιμοποιούμε διαφορετικές στρατηγικές επωνυμίας για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να χτίσουν την αξιοπιστία και την πίστη των πελατών στο brand, ενώ τους προσφέρουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα δημοφιλίας.

Η στρατηγική μας για το ψηφιακό μάρκετινγκ στοχεύει σε ένα πράγμα: τα αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε μια πολυκαναλική προσέγγιση για να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα και να αυξήσουμε την αφοσίωση των πελατών

Μην αρκεστείτε σε μια μέτρια ιστοσελίδα χωρίς branding και μάρκετινγκ

Στην Onesmart Promotion δεν παράγουμε ιστοσελίδες για να έχουμε δουλειά και να παίρνουμε χρήματα. Η φιλοσοφία μας στην ανάπτυξη και την συνέχιση των συνεργασιών μας με τους πελάτες μας, κάνουν τα θέλω μας να είναι ισχυρότερα για την επιτυχία.

Έρευνα

Πριν από κάθε κατασκευή ιστοσελίδας branding ερευνούμε πολλές πτυχές του ανταγωνισμού ώστε να δώσουμε στον πελάτη μας το τέλειο και ανταγωνιστικό αποτέλεσμα.

Τεχνολογίες

Κάθε ιστότοπος που δημιουργούμε περιλαμβάνει όλες τις νέες τεχνολογίες που προωθεί η Google για την ενσωμάτωση στην οργανική αναζήτηση και την μεγαλύτερη κατάταξη.

Ήρθε η ώρα
να ξεχωρίσετε
και να βγείτε
μπροστά στον
ανταγωνισμό !

Εάν η επιχείρησή σας αντιμετωπίζει κρίση branding και χρειάζεται να ξεκαθαρίσει το μήνυμά της, ώστε να μπορεί να ξεχωρίσει με σιγουριά και να σταματήσει να παραβλέπεται από το κοινό, τότε η υπηρεσία μας για το branding και την κατασκευή ιστοσελίδων είναι για εσάς η ιδανική λύση.

Με αυτήν την επιλογή θα συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε μια ισχυρή επωνυμία που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της στρατηγικής σας και του τρόπου με τον οποίο η επιχείρησή σας παρουσιάζεται στον κόσμο. Εξάλλου, η επωνυμία σας (brand) δεν είναι μόνο το λογότυπό σας ή απλώς ο ιστότοπός σας – πρόκειται για την εύρεση του καλύτερου τρόπου επικοινωνίας όλων αυτών που κάνουν την επιχείρησή σας μοναδική, ώστε να έχει απήχηση στην αγορά-στόχο σας ώστε να έχετε πωλήσεις.

Η εξατομικευμένη μας υπηρεσία επωνυμίας και κατασκευής ιστοσελίδων θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά, διασφαλίζοντας ότι η επιχείρησή σας έχει την οπτική ταυτότητα που της αξίζει. 

- Βήματα προς την επιτυχία -

Ανακάλυψη του brand

Όλα ξεκινούν με την συζήτηση. Πρέπει να μάθουμε όσο περισσότερα μπορούμε για τις φιλοδοξίες που έχετε για την επωνυμία σας. Ποιοι είναι οι στόχοι σου? Ποια συναισθήματα θέλετε να συνδέουν οι άνθρωποι με την εταιρεία σας; Στη συνέχεια θα δημιουργήσουμε εξατομικευμένες ιδέες.

Η οπτική σου ταυτότητα

Αρχικά θα παρουσιάσουμε τις ιδέες μας για την κατασκευή του ιστότοπου που θα είναι εναρμονισμένες με το brand και την φιλοσοφία του. Χρώματα και ύφος όλα θα πρέπει να δένουν με το λογότυπο και τα χρώματα του brand.

Η ιστοσελίδα

Στη συνέχεια θα μιλήσουμε για όλα τα πράγματα στον ιστότοπο. Θα προτείνουμε ένα σχέδιο που θα απεικονίζει τη δομή του ιστότοπού σας και για το τι χρειάζεται να μιλήσει κάθε σελίδα για να έχει απήχηση πραγματικά στο κοινό σας και να τοποθετήσει την εταιρεία σας ως τον «οδηγό» και τον ηγέτη στον τομέα σας. Από εδώ θα δημιουργήσουμε έναν προσαρμοσμένο σχεδιασμό ιστότοπου, λαμβάνοντας προσεκτικά υπόψη την εμπειρία χρήστη (UX) σε κινητά και ποιες φράσεις-κλειδιά πρέπει να ενσωματωθούν για τη δημιουργία υψηλών κατατάξεων Google.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Μόλις είστε ευχαριστημένοι με τη νέα εμφάνιση και αίσθηση, θα αρχίσουμε να χτίζουμε τον ιστότοπό σας, διασφαλίζοντας ότι είναι γρήγορη η φόρτωση και εξαιρετικά εύκολο στη διαχείρισή του χρησιμοποιώντας το WordPress. Θα το δημιουργήσουμε επίσης με όλες τις τεχνικές πτυχές που απαιτούνται για να το βοηθήσουμε να καταταχθεί σε υψηλή θέση στο Google και να σας παρέχουμε μια εκπαιδευτική συνεδρία και βίντεο, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε με σιγουριά το περιεχόμενο του ιστότοπού σας.

Εγγύηση μάρκετινγκ

Τώρα που ενημερώσαμε την επωνυμία σας στο διαδίκτυο, ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στο πώς συνδέεται η επωνυμία σας στο διαδίκτυο με διάφορα κανάλια. Θα διορθώσουμε τα λάθη που κάνουν ζημιά στην δημοφιλία και θα σας συνδέσουμε με δημοφιλή κανάλια προώθησης όπως οι υπηρεσίες της Google Local & Google Marketplace.

'Ετοιμοι για την επιτυχία

Ο ιστότοπός σας είναι έτοιμος και τώρα; Η εταιρία μας θα σας ενημερώνει και θα σας προτείνει συνεχώς λύσεις για την ανάπτυξη της δημοφιλίας και στρατηγικές μάρκετινγκ για την αύξηση πωλήσεων. Διαβάζουμε και αναλύουμε στατιστικά που μπορούν να μας δώσουν την εικόνα που χρειάζεστε και που θα κάνει τους πελάτες σας ικανοποιημένους από το brand σας.

- Στατιστικές αποτυχίας, τα λάθη των brands -

0 %

Πάνω από το 85% των ιστοσελίδων στις τοπικές αγορές δεν δουλεύουν σωστά γιατί δεν έχουν καθόλου SEO ή απλά έχουν αυτόματο τυπικό.  

0 %

Πάνω από το 90% των ιστοσελίδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων δεν έχει στοχευμένο περιεχόμενο στην επωνυμία που προωθεί.

0 %

Το 97% των ιστοσελίδων δεν έχει το περιεχόμενο ποιότητας που ζητούν οι μηχανές αναζήτησης  όπως η Google για την καλύτερη θέση κατάταξης.

Ανάλυση-ανταγωνισμού-Onesmart-Promotion

Σταματήστε να συμβιβάζεστε

Δεν υπάρχει συμβιβασμός. Η επιτυχία είναι δική σας και δική μας. Η πρώτες θέσεις στον ανταγωνισμό απαιτούν γνώση, εμπειρία, κόπο, χρόνο και άψογη συνεργασία. Στην Onesmart Promotion θέλουμε μόνο πρωτιές .. Εσείς ;