Τηλέφωνα επικοινωνίας

Social Media. –

Δημιουργία κειμένων για εταιρίες μάρκετινγκ

Δημιουργία κειμένων
για εταιρίες
μάρκετινγκ

Η ανάπτυξη μιας ισχυρής στρατηγικής μάρκετινγκ με υπολογισμένες και έξυπνες αγορές μέσων μπορεί να αποτύχει χωρίς το κατάλληλο περιεχόμενο για να ωθήσει και να προσελκύσει υποψήφιους πελάτες και αγοραστές. 

Το περιεχόμενο είναι αυτό που οδηγεί τους ανθρώπους στη διαδικασία πωλήσεων και μετατροπής. Είναι αυτό που τους κρατά αφοσιωμένους στην επωνυμία σας. Εάν το περιεχόμενό σας δεν είναι εμπνευσμένο και σχετικό, θα δείτε άτομα να αναπηδούν από τον ιστότοπό σας και να βγαίνουν από τη διοχέτευση σας. Η ιδέα είναι να πάρετε τους ανθρώπους σε ένα ταξίδι, να τους μετακινήσετε από την απλή αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας στο σημείο να σας θεωρούν ενεργά ως τη λύση στο πρόβλημά τους ή ως το προϊόν που θέλουν να παραλάβουν.

Το περιεχόμενο είναι αυτό που αποδεικνύει ότι είστε ηγέτης σκέψης και ειδικός στον τομέα σας.

Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε ανώτερο περιεχόμενο που είναι διασκεδαστικό, κοινόχρηστο (ίσως και viral) και αυξάνει τις πωλήσεις. Η συνεργασία με μια έμπειρη εταιρεία ανάπτυξης και δημιουργίας περιεχομένου όπως την Onesmart Promotion που κατανοεί αυτήν τη διαδικασία και πόσο ζωτικής σημασίας είναι το κορυφαίο περιεχόμενο στο μεγάλο σχέδιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας, θα βοηθήσει την επωνυμία σας να αποκομίσει τεράστια κέρδη.

Δίνουμε ζωή στην ανάπτυξη του brand σας

Το περιεχόμενο είναι ιστορία και δεν υπάρχει ιστορία που αξίζει περισσότερο να ειπωθεί και να μοιραστεί με το κοινό σας από την ιστορία της επωνυμίας σας. Ποιος ξέρει καλύτερα από εσάς την ιστορία σας; Δεν θα ενδιαφερόταν και οι πελάτες σας για αυτό;

Η γοητεία της ιστορίας είναι σχεδόν πρωταρχική. Οι ιστορίες εξανθρωπίζουν την επωνυμία σας και σας κάνουν να έχετε σχέση, επιτρέπουν στους ανθρώπους να συνδεθούν σε ένα βαθύτερο, συναισθηματικό επίπεδο μαζί σας. Το πιο σημαντικό, εκτός από τη ζεστή και ασαφή φύση της αφήγησης, είναι ο τρόπος με τον οποίο η ιστορία σάς επιτρέπει να καλλιεργείτε και να ελίσσετε τους αγοραστές μιλώντας σε αυτό που οδηγεί τις αποφάσεις αγοράς τους.

Ενώ μπορεί να γνωρίζετε την ιστορία σας σαν το πίσω μέρος του χεριού σας, το να την αφηγείστε επιτακτικά είναι μια άλλη ιστορία (δεν προορίζεται λογοπαίγνιο… στην πραγματικότητα, κάτι τέτοιο) γι’ αυτό έχουμε μια εσωτερική υπηρεσία ανάπτυξης περιεχομένου για αρχή. για να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε την ιστορία σας με τον πιο αναλώσιμο και συναρπαστικό δυνατό τρόπο.

Πώς προσεγγίζουμε τη δημιουργία
περιεχομένου ως εταιρεία

Χωρίς τη δημιουργία του κατάλληλου περιεχομένου που να έχει απήχηση στην τρέχουσα βάση πελατών σας ή να προσελκύει και να κεντρίζει το ενδιαφέρον των υποψήφιων πελατών, η πληρωμένη διαφήμιση δεν θα είναι σε θέση να αξιοποιήσει τις μέγιστες δυνατότητές της. Οι υπηρεσίες δημιουργίας δημιουργικού περιεχομένου μας, αφορούν τη διαδικασία και βασίζονται σε μια βάση ανάλυσης και ισχυρής κατανόησης της επωνυμίας σας.

Ανάλυση

Όταν εργαζόμαστε με έναν νέο πελάτη, το πρώτο μας βήμα είναι να κάνουμε μια βαθιά βουτιά στην επωνυμία από μια αναλυτική και ολιστική προοπτική. Πιστεύουμε ότι για να πετύχετε ως εταιρεία μάρκετινγκ και συνεργάτης μας, η διαφάνεια είναι υψίστης σημασίας. Ακολουθούν μερικές ερωτήσεις που επικοινωνούμε για να ξεκινήσουμε τη σχέση μας μαζί σας:

  • Ποιος είναι ο στόχος σας τους επόμενους 6 με 12 μήνες;
  • Ποια είναι μερικά από τα προβλήματα δημοφιλίας που μπορούμε να βοηθήσουμε στην επίλυση;
  • Ποιο είναι το προφίλ του brand σας; 
Ανάπτυξη προφίλ πελάτη

Για να δημιουργήσουμε επιτυχημένο και ελκυστικό περιεχόμενο, πρέπει πρώτα να προβάλουμε τα χαρακτηριστικά χαρακτήρα που έχει ο ιδανικός πελάτης σας. Αυτό το προφίλ πελάτη είναι μια σύνθεση μηχανικής μάθησης και προσαρμοσμένων χαρακτηριστικών βάσει ενδιαφέροντος και συνάφειας που χρησιμοποιούμε για να εντοπίσουμε κοινά μοτίβα μεταξύ των σημερινών πελατών και των πιθανών πελατών. Αφού προσδιορίσουμε επιτυχώς αυτό το προφίλ πελάτη, αναλύουμε διεξοδικά τα πάντα σχετικά με αυτό το άτομο, όπως ποιες εκπομπές παρακολουθεί, τον παρακινεί στην αγοραστική του συμπεριφορά, τα οικονομικά του έσοδα και ποιους παράγοντες επιρροής ακολουθούν με συνέπεια.

Σε αυτό το σημείο αρχίζει να γίνεται πιο σαφής ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να πείτε καλύτερα την ιστορία σας και το είδος του περιεχομένου που την προσφέρει με τον μέγιστο αντίκτυπο.

Εφαρμογή

Μόλις εντοπίσουμε με επιτυχία ένα νικητήριο προφίλ πελάτη, αρχίζουμε να χτίζουμε μια σειρά από είδη κοινού που βασίζονται σε δεδομένα για να αποκτήσουμε νέους πελάτες που δεν έχουν ακούσει ποτέ για την επωνυμία σας. Μόλις εισέλθουν στη διοχέτευση μάρκετινγκ, αρχίζουμε να τμηματοποιούμε αυτά τα προσαρμοσμένα είδη κοινού με βάση τον τύπο δράσης με την επωνυμία σας, καθώς και την ώρα της δράσης τους. Επιπλέον, συνεχίζουμε με κόπο να δοκιμάζουμε και να βελτιστοποιούμε το όμοιο κοινό μας και το κοινό που βασίζεται στη συγγένεια για να δημιουργήσουμε πρόσθετα νικηφόρα προφίλ πελατών και με τη σειρά μας να αναπτύξουμε την επιχείρησή σας.

Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα πιο συναρπαστικό από την κερδοφόρα, στρατοσφαιρική ανάπτυξη. Βλέποντας την πελατειακή σας βάση να αντιδρά θετικά στο περιεχόμενό σας, να μοιράζεστε και να αλληλεπιδράτε με αυτό και τελικά να οδηγούμαστε να κερδίζετε περισσότερα επειδή είναι ο κύριος στόχος μας.

Κάντε τη διαφορά με την εταιρεία μας για την ανάπτυξη περιεχομένου

Όλα επιστρέφουν στο ότι το περιεχόμενο είναι βασιλιάς, στη σημερινή εποχή δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το περιεχόμενο κακής ποιότητας που δεν εμπνέει το κοινό σας. Το περιεχόμενο είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο και η συνεργασία με μια εταιρεία ανάπτυξης περιεχομένου που μπορεί να μεταφέρει το μήνυμά σας σε μια ισχυρή ιστορία επωνυμίας και το ταξίδι πωλήσεων είναι αυτό που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε και να προωθήσετε την ανάπτυξη.

Εάν είστε έτοιμοι να μεταφέρετε το περιεχόμενό σας στο επόμενο επίπεδο, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Η πλήρης υπηρεσία μας για εταιρίες μάρκετινγκ μπορεί να πάει σε αυτό το ταξίδι μαζί σας μόνο στην επιτυχία.

Δημιουργία κειμένων για εταιρίες μάρκετινγκ