Τηλέφωνα επικοινωνίας

Social Media. –

Δημιουργία κειμένων για blogs

Δημιουργία κειμένων για blogs

Η δημιουργία περιεχομένου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η δημιουργία περιεχομένου που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να διαβάσουν μπορεί να είναι εντελώς δύσκολη. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που έχουμε ενσωματώσει αυτή την υπηρεσία στην Onesmart Promotion. 

Δημιουργία κειμένων για blogs

Σε πόσο περιεχόμενο εκτίθεστε καθημερινά;

Το περιεχόμενο είναι παντού γύρω μας. Από ιστότοπους και κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης μέχρι εφημερίδες και περιοδικά, τηλεόραση, ραδιόφωνο και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου … είναι μια μακρά λίστα.

Κάποιο από αυτό το περιεχόμενο δεν είναι σχετικό και σε μερικά εκτιθέμεθα χωρίς επιλογή (δηλαδή, όλες αυτές οι διαφημιστικές πινακίδες στις πρωινές μετακινήσεις). Ωστόσο, όταν αναζητούμε πληροφορίες, ειδικά όταν θέλουμε να κάνουμε μια αγορά, αναμένουμε ότι το περιεχόμενο που παίρνουμε είναι ακριβές, χρήσιμο και έγκαιρο. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε ένα μόνο κομμάτι περιεχομένου στις μέρες μας, αλλά η πρόκληση είναι να δημιουργήσετε περιεχόμενο που να έχει νόημα και να είναι προσβάσιμοΤο περιεχόμενο σάς βοηθά να οικοδομήσετε εμπιστοσύνη με το κοινό σας, επομένως όσο πιο χρήσιμο είναι, τόσο πιο πιθανό είναι να σας εμπιστευτούν οι πελάτες. (Δεν είναι περίεργο γιατί το 93% των B2B marketers χρησιμοποιούν το μάρκετινγκ περιεχομένου ως μέρος των στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ.) Οι επωνυμίες πρέπει να παρέχουν στους χρήστες και τους πελάτες τους τις πληροφορίες που χρειάζονται, διαφορετικά θα τις βρουν αλλού, πιθανότατα από έναν ανταγωνιστή.

«Η δημιουργία αποτελεσματικού και ουσιαστικού περιεχομένου είναι απαραίτητη για να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις και όσες το κάνουν πραγματικά καλά θα ευδοκιμήσουν».

Ποια βήματα όμως περιλαμβάνει η δημιουργία περιεχομένου;

Η δημιουργία περιεχομένου είναι η διαδικασία σχεδιασμού και δημιουργίας περιεχομένου που είναι χρήσιμο, προσβάσιμο και αποτελεσματικό για ένα κοινό. 

Οι βασικές απαιτήσεις για τη δημιουργία επιτυχημένου περιεχομένου είναι:

Αυτές οι απαιτήσεις διασφαλίζουν ότι το περιεχόμενο θα είναι αποτελεσματικό βοηθώντας τον πελάτη και την επιχείρηση να επιτύχουν τους στόχους τους.

Γιατί το περιεχόμενο είναι τόσο σημαντικό;

Το περιεχόμενο είναι ένα πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας και είναι αυτό που θα επιτρέψει στους πελάτες, τους υποψήφιους πελάτες, τους αναγνώστες και τους χρήστες σας να λάβουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για να λάβουν μια τεκμηριωμένη απόφαση αγοράς. 

Χτίζει την επωνυμία (και την εμπιστοσύνη) του Brand

Το τι πιστεύουν οι άνθρωποι για την επωνυμία σας (και το περιεχόμενό της) είναι τόσο σημαντικό καθώς θα καθορίσει εάν θα προτείνουν ή όχι την επωνυμία σας σε φίλους, συγγενείς και συναδέλφους. Το περιεχόμενο βοηθά τους πελάτες σας να δημιουργήσουν τη γνώμη τους για την επωνυμία σας . Η συνεχής δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας που είναι χρήσιμο θα συμβάλει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με το κοινό σας.

Βελτιστοποίηση-SEO-onesmart-promotion-2
Προσελκύει προοπτικές

Το καλύτερο περιεχόμενο δεν είναι μόνο χρήσιμο για το κοινό-στόχο σας αλλά και χρήσιμο για την επιχείρησή σας. Χρησιμοποιήστε περιεχόμενο για να ξεκινήσετε να εδραιώσετε τη φήμη σας σε πιθανούς πελάτες και χρήστες. Όταν τους εκπαιδεύετε, αντί να τους πουλάτε απλώς, προσφέρετε αξία με τρόπο που δείχνει στους πιθανούς πελάτες ότι γνωρίζετε τα πράγματά σας.

Ευχαριστεί τους υπάρχοντες πελάτες

Δίνεται μεγάλη έμφαση στη δημιουργία περιεχομένου για να αποκτήσετε νέους πελάτες. Ωστόσο, μπορείτε και πρέπει ακόμα να εξυπηρετείτε τους υπάρχοντες πελάτες και το κοινό σας μέσω περιεχομένου επίσης. Προσδιορίστε ευκαιρίες για να προσθέσετε μεγαλύτερη αξία μέσω τμημάτων περιεχομένου ως μέρος των στρατηγικών διατήρησης και ανάπτυξης.

Τοποθετεί την επωνυμία σας ως ηγέτη "σκέψης" του κλάδου

Θυμάστε, αναφέραμε πόσο περιεχόμενο υπάρχει ήδη εκεί έξω; Μπορεί να είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να βρουν αυτό που χρειάζονται ανάμεσα σε όλο αυτόν τον θόρυβο. Όταν δημιουργείτε περιεχόμενο που είναι μοναδικό και προσφέρει πραγματικά αξία στους αναγνώστες σας, μπορείτε να μειώσετε αυτόν τον θόρυβο και να τοποθετήσετε την επωνυμία σας ως ειδικό στο θέμα.

Οι άνθρωποι εμπιστεύονται και ακολουθούν το αυθεντικό κείμενο, οπότε αν θέλετε οι άνθρωποι να επιστρέφουν στο περιεχόμενό σας, ξανά και ξανά, εργαστείτε για την οικοδόμηση αυτής της αυθεντικής σκέψης.

Μεγαλώνει ποσοτικά την επιχείρησή σας

Η ανάπτυξη της επιχείρησής σας μέσω περιεχομένου είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική, αλλά η δημιουργία περιεχομένου που είναι αληθινό για την επωνυμία σας, χρήσιμο για το κοινό σας και έχει έναν μετρήσιμο επιχειρηματικό στόχο πίσω από αυτό , μπορεί να βελτιώσει την απόδοση επένδυσης που λαμβάνετε από το περιεχόμενο. Το ποιοτικό περιεχόμενο μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητα, τους δυνητικούς πελάτες και τις μετατροπές.

Σας βοηθά να ανταποκριθείτε (και να ξεπεράσετε) τις προσδοκίες του κοινού

Όταν μιλάμε για μάρκετινγκ περιεχομένου, επιστρέφει πάντα στο κοινό-στόχο σας . Το περιεχόμενό σας θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους και ακόμη και να τις ξεπερνάει αν είναι δυνατόν. Ζώντας σε έναν κόσμο που προσφέρει ατελείωτο όγκο πληροφοριών στα χέρια σας, δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν το γεγονός ότι οι άνθρωποι περιμένουν από τις επωνυμίες να δημιουργούν περιεχόμενο.

Η δημιουργία περιεχομένου απαιτεί πολλή προσπάθεια, γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να είστε σίγουροι ότι το περιεχόμενο που δημιουργείται είναι αποτελεσματικό και ότι δεν έχετε σπαταλήσει πολύ χρόνο και χρήμα δημιουργώντας περιεχόμενο που δεν είναι κατάλληλο για το σκοπό .

Αφαίρεση ποινών κατάταξης Google 10 Onesmart Promotion

Δημιουργία κειμένων

Η εταιρία μας δημιουργεί στοχευμένα κείμενα άρθρων για blog.  Όλα μας τα κείμενα απαιτούν στρατηγική και μάρκετινγκ περιεχομένου για να μπορούν να αποδώσουν. Η ομάδα μας παράγει ειδικά άρθρα κατόπιν συμφωνίας και μηνιαίου σχεδίου δράσης.