Τηλέφωνα επικοινωνίας

Social Media. –

Η Google δεν μπορεί να παράσχει λεπτομέρειες σχετικά με τις ενημερώσεις πυρήνα των αλγορίθμων

Google δεν είναι σε θέση να παράσχει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις βασικές ενημερώσεις αλγορίθμων, παρά μόνο να ανακοινώσει πότε έχουν κυκλοφορήσει.

Οι ανακοινώσεις σχετικά με τις βασικές ενημερώσεις αλγορίθμων είναι απίθανο να γίνουν πιο λεπτομερείς στο μέλλον, καθώς η Google λέει ότι δεν μπορεί να παρέχει συγκεκριμένες πληροφορίες.

Η-Google-δεν-μπορεί-να-παράσχει-λεπτομέρειες-σχετικά-με-τις-ενημερώσεις-πυρήνα-των-αλγορίθμων
Μοιράσου το

Η Google δεν μπορεί να παράσχει λεπτομέρειες σχετικά με τις ενημερώσεις πυρήνα των αλγορίθμων

Blogging | (Onesmart Promotion)

Η Google δεν είναι σε θέση να παράσχει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις βασικές ενημερώσεις αλγορίθμων, παρά μόνο να ανακοινώσει πότε έχουν κυκλοφορήσει.

Οι ανακοινώσεις σχετικά με τις βασικές ενημερώσεις αλγορίθμων είναι απίθανο να γίνουν πιο λεπτομερείς στο μέλλον, καθώς η Google λέει ότι δεν μπορεί να παρέχει συγκεκριμένες πληροφορίες.

Η Google έχει τις λεπτομέρειες εσωτερικά, αλλά δεν μπορεί να δημοσιοποιήσει τις πληροφορίες. Αυτό αποκαλύφθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του podcast Search Off The Record με τους John Mueller, Martin Splitt και Gary Illyes από την ομάδα Search Relations της Google.

Ο Illyes είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος από το γεγονός ότι η ομάδα δεν μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες στην κοινότητα όταν ανακοινώνεται μια βασική ενημέρωση.

Αναρωτιέται ποια είναι η αξία της ανακοίνωσης των βασικών ενημερώσεων, αν δεν μπορούν να παρέχουν καμία καθοδήγηση πέρα από το να λένε στους ανθρώπους να διαβάσουν τις Οδηγίες Webmaster της Google.

Με βάση τη συζήτηση ακούγεται ότι κάθε ανακοίνωση μιας βασικής ενημέρωσης θα είναι επανάληψη της προηγούμενης. Η ομάδα Search Relations της Google συμπάσχει με όλους όσους ανησυχούν για τις ενημερώσεις πυρήνα και εύχεται να μπορούσε να είναι πιο χρήσιμη για όσους επηρεάζονται. Αλλά τα χέρια τους είναι δεμένα.

Ακολουθούν ορισμένα σημαντικά σημεία από τη συζήτηση σχετικά με τις ενημερώσεις πυρήνα.

– Η Google γνωρίζει τι περιέχει μια ενημέρωση πυρήνα, αλλά δεν μπορεί να δηλώσει δημόσια ό,τι γνωρίζει

Ο Illyes λέει ότι η ομάδα πίσω από τις ενημερώσεις πυρήνα γνωρίζει τι περιέχουν:

“Λοιπόν, η ομάδα μας γνωρίζει γενικά τι κάνουμε όταν κάνουμε core updates ή τι κάνουν τα πράγματα στις core updates, πιο συγκεκριμένα. Και στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, τα πράγματα επικεντρώνονται απλώς στις κατευθυντήριες γραμμές που δημοσιεύουμε τα τελευταία 20 χρόνια.

Βασικά, γράψτε καλό περιεχόμενο, σωστά, μην αγοράζετε συνδέσμους, οτιδήποτε, δεν ξέρω. Έτσι, κάθε φορά που κάνουμε μία από αυτές τις βασικές ενημερώσεις, ουσιαστικά λέμε ότι… ακολουθήστε τις κατευθυντήριες γραμμές μας και αυτή είναι και η συμβουλή μας”.

Ο Illyes αμφισβητεί το όφελος της ανακοίνωσης βασικών ενημερώσεων όταν η ομάδα δεν μπορεί να δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Συνεχίζει:

“… Αν μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερες οδηγίες ή περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι περιέχει μια ενημέρωση ή πώς… Ή τι είδους ιστότοπους επηρεάζει ή τι περιεχόμενο επηρεάζει, τότε θα ήμουν υπέρ, αλλά προς το παρόν δεν μπορούμε”.

“Και προς το παρόν, απλώς λέμε αυτό: ‘Γεια σας, υπήρξε μια ενημέρωση πυρήνα ή θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση πυρήνα σε δύο ώρες’. Και στη συνέχεια, τέσσερις εβδομάδες αργότερα, είμαστε σαν: ‘Ναι, τελειώσαμε με αυτή την ενημέρωση πυρήνα'”.

Εν ολίγοις – η επικοινωνία σχετικά με τις ενημερώσεις πυρήνα περιορίζεται στο πότε έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και πότε έχουν τελειώσει να κυκλοφορούν.

Έτσι γινόταν πάντα μέχρι τώρα, και πιθανότατα αυτό είναι το μόνο που θα μπορεί να λέει η Google γι’ αυτές στο μέλλον.

– Παρανοήσεις σχετικά με τις ενημερώσεις πυρήνα

Δεδομένου ότι υπάρχουν τόσο λίγες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τις ενημερώσεις πυρήνα, τείνουν να υπάρχουν πολλές παρανοήσεις σχετικά με αυτές.

Μία από τις παρανοήσεις είναι ότι οι ενημερώσεις πυρήνα έχουν σχεδιαστεί για να τιμωρούν τους ιστότοπους.

Ο Illyes θέλει να ξεκαθαρίσει ότι αυτό δεν ισχύει:

“Και αυτό που ήθελα να πω είναι ότι υπάρχει επίσης μια παρανόηση σχετικά με τις ενημερώσεις πυρήνα. Νομίζουν ότι είναι ένα τιμωρητικό πράγμα. Βασικά, ότι τιμωρεί τους ιστότοπους. Κάτι που δεν ισχύει, αλλά μάλλον βελτιστοποιούμε τους αλγορίθμους συνάφειας, για παράδειγμα, ή την ποιότητα, ή τους αλγορίθμους που αξιολογούν την ποιότητα ενός ιστότοπου/σελίδας/περιεχομένου. Και αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε στους χρήστες καλύτερα αποτελέσματα κατά μία έννοια, σωστά;”.

Αναπόφευκτα, οι ενημερώσεις πυρήνα θα έχουν θετική επίδραση σε ορισμένους ιστότοπους, ενώ θα έχουν αρνητική επίδραση σε άλλους.

Όταν ένας ιστότοπος επηρεάζεται αρνητικά από μια ενημέρωση πυρήνα, δεν είναι απαραίτητα επειδή έκανε κάτι λάθος, λέει ο Illyes:

“Έτσι, οι ιστότοποι που επηρεάστηκαν αρνητικά από μια ενημέρωση πυρήνα δεν έκαναν στην πραγματικότητα κάτι λάθος, αλλά μάλλον οι αλγόριθμοί μας άλλαξαν και αυτό είναι πολύ δύσκολο να εξηγηθεί, αλλά και να το καταπιεί κανείς, φαντάζομαι.

Διότι αν εξακολουθείτε να δημοσιεύετε περιεχόμενο και δημοσιεύετε περιεχόμενο εδώ και πέντε χρόνια ήδη, και έχετε μια βάση οπαδών και οτιδήποτε άλλο, και ξαφνικά, κατατάσσεστε χαμηλότερα και κάποιοι ανταγωνιστές και κατατάσσονται υψηλότερα επειδή η Google έκανε μια αλλαγή…ε, αυτό δεν είναι εύκολο να το αποδεχτείς, υποθέτω”.

Αν διαπιστώσετε ότι ο ιστότοπός σας κατατάσσεται χαμηλότερα μετά από μια βασική ενημέρωση, αυτό δεν σημαίνει ότι δημοσιεύετε κακό περιεχόμενο ή ότι υπάρχει κάτι στον ιστότοπό σας που πρέπει να διορθώσετε.

Είναι περισσότερο ότι άλλοι ιστότοποι “βραβεύτηκαν” για τη δημοσίευση καλύτερου περιεχομένου. Όπως άρθρα με μεγαλύτερο βάθος, ή άρθρα που είναι πιο σχετικά με ένα συγκεκριμένο ερώτημα.

f322dc2b5ef6336ad4c4877092eccb2e?s=96&d=mm&r=g
360 Marketing Team

05/09/2022

Γνωρίζουμε ακριβώς τι χρειάζεστε και πηγαίνουμε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο ..

Καταλαβαίνουμε το χαρακτήρα του brand σας και εργαζόμαστε πάνω σε αυτόν με επιτυχία.

Εμπιστευθείτε μας το brand σας
και κερδίστε χρόνο και χρήμα.

Διεύθυνση Γραφείων
Ξενοφώντος Στρατηγού 43,
Κέρκυρα, 49 132, Ελλάδα
Τ: +30 2661 800 000 / 2661 700 995
M: +30 693 4826001
E: hello(dot)1sm.gr
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ: 166276661000
ONESMART PROMOTION

Ίσως ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε την αξία που μπορεί να προσφέρει η Onesmart Promotion στην επιχείρησή σας. Ξεχωρίζουμε μεταξύ των  άλλων εταιρειών για την ικανότητά μας να προσθέτουμε ουσιαστική συνάφεια στην επωνυμία σας, εμπλουτίζοντας τη σχέση της με τους σημερινούς και δυνητικούς καταναλωτές.