Τηλέφωνα επικοινωνίας

Social Media. –

Video Production

Video Production

Οι θεατές διατηρούν το 95%
των πληροφοριών από τα βίντεο !
Video Animation
Διαφημιστικά κλιπ & Social Media
Τοπικοί οδηγοί
Onesmart Promotion

Η ομάδα παραγωγής βίντεο της Onesmart Promotion αναγνωρίζει πλήρως ότι περισσότεροι χρήστες αναμένουν ότι το βίντεο θα είναι βασικό συστατικό των αλληλεπιδράσεών τους με τις επιχειρήσεις, καθώς διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Παρέχουμε πλήρη πακέτα παραγωγής βίντεο που απεικονίζουν τέλεια την κουλτούρα και το ξεχωριστό όραμα της εταιρείας σας με διασκεδαστικό τρόπο, με αποτέλεσμα αυξημένα ερωτήματα, πιο σχετική επισκεψιμότητα και μετατροπές πωλήσεων.

Η ομάδα παραγωγής βίντεο μας θα επιβλέπει την πλήρη διαδικασία δημιουργίας βίντεο, από το σχεδιασμό έως την ολοκλήρωση και το μάρκετινγκ μετά την κυκλοφορία. Θα φροντίσουμε για τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας βίντεο επί τόπου, των πλάνων από drone, των συνεντεύξεων, των εκδηλώσεων και πολλά άλλα.

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η συμβολή σας δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητη καθώς προσαρμόζουμε τα εμπορικά πακέτα παραγωγής βίντεο στην επιχείρησή σας. Προκειμένου να συζητήσουμε τη στρατηγική και το σχέδιο, θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία με μια συμβουλευτική συνάντηση στο γραφείο μας ή στο δικό σας.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της εταιρείας σας, θα βρούμε ένα πακέτο που θα καλύψει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Υπηρεσίες παραγωγής διαφημιστικών βίντεο

Η προσέγγισή μας για την ανάπτυξη εντυπωσιακών οπτικών στοιχείων είναι να επικεντρωνόμαστε στις ανάγκες του πελάτη. Πάντα. Η ισχύς και η μεθοδολογία είναι η δοκιμασμένη στο χρόνο. Με όλες τις υπηρεσίες παραγωγής κάτω από μια εταιρία, εστιάζουμε πρώτα και κύρια στην αφήγηση. Στη συνέχεια συνδυάζουμε διάφορες τεχνικές παραγωγής για να δημιουργήσουμε διαφημίσεις, μουσικά βίντεο, ταινίες και επώνυμα οπτικά στοιχεία.

Η παραγωγή βίντεο είναι εν μέρει τέχνη, εν μέρει τεχνολογία, εν μέρει εξειδίκευση και εν μέρει μαγεία. Μετά από πολλά χρόνια στην εξειδίκευση μάρκετινγκ περιεχομένου, αναπτύξαμε όλα αυτά τα μέρη, συμπεριλαμβανομένου του μαγικού στοιχείου. Για να το μάθετε, επικοινωνήστε με τα γραφεία μας για να συνομιλήσετε με έναν από την ομάδα μας σχετικά με διαφημιστικό περιεχόμενο και παραγωγή βίντεο.

Δημιουργικό

Ανάπτυξη εννοιών, Προπαραγωγή, Επίβλεψη σεναρίου, Branding, Marketing Story, Τεχνικές δημοφιλίας

Παραγωγή εξωτερικών βίντεο

Casting, Ανίχνευση τοποθεσίας, Logistics & προγραμματισμός, Κάμερα ανάλυσης 6Κ και 4Κ, Σταθερός και κινητός εξοπλισμός κάμερας, Drone, Προηγμένος φωτισμός

Παραγωγή

Σύνθεση & Σχεδιασμός Ήχου, Κωδικοποίηση βίντεο για οποιοδήποτε μέσο, Ηχογράφηση Voiceover, Ειδικά εφέ

Animation Video

Σενάριο, σύνθεση βίντεο, ήχος, εφέ κίνησης, material και bold γραφικά, χαρακτήρες, κείμενα

Επαγγελματική παραγωγή βίντεο & διαφημιστικών

Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να πουν τις ιστορίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δημιουργώντας οπτικά εντυπωσιακές και συναρπαστικές αφηγήσεις, επώνυμο περιεχόμενο βίντεο, ψηφιακά φωτογραφικά καρέ, βίντεο υψηλής ποιότητας, lifestyle, παραγωγές τηλεοπτικού περιεχομένου.

Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία παραγωγής βίντεο που κυμαίνεται από τη σύλληψη ιδέας έως τη διαχείριση παραγωγής, από τη λήψη βίντεο έως τη μετά την παραγωγή.

Social media και οτιδήποτε άλλο. Αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά για εσάς: θα δημιουργήσουμε, θα παράγουμε και θα παραδώσουμε όλα τα διαφημιστικά βίντεο  που μπορεί να διαχειριστεί προς όφελός της η επιχείρησή σας.

Δημιουργούμε μοναδικά βίντεο branding για τους πελάτες μας παγκοσμίως.

Video Production, Υπηρεσίες Onesmart Promotion

Δείγμα έργων.-