Τηλέφωνα επικοινωνίας

Social Media. –

Δημιουργία Λογότυπου

Branding

Δημιουργία λογότυπου

Η δύναμη του λογότυπου δεν μπορεί να αγνοηθεί από κανέναν. Το λογότυπο είναι αυτό που δίνει αναγνώριση σε προϊόντα ή υπηρεσίες κάνοντας το brand αγαπητό. Το λογότυπο διαδραματίζει βασικό ρόλο βοηθώντας την εταιρία, να δημιουργήσει μια μοναδική παρουσία στην αγορά, διαφοροποιώντας την από τους ανταγωνιστές. Ακόμα και η πιο απλή αποτύπωση του λογότυπου όπως το μήλο της Apple μπορεί να κάνει το προϊόν δραματικά δελεαστικό και εξεζητημένο.
Δημιουργία-λογότυπου-Onesmart-Promotion

Το λογότυπο σήμερα

Οι ανάγκες του μάρκετινγκ και της εποχής θέλουν τα λογότυπα να είναι απλά, γραμμικά και μονόχρωμα. Ο πελάτης έχει μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να δει και να θυμηθεί ένα λογότυπο, οπότε αυτό πρέπει να είναι κατανοητό με την πρώτη ματιά.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Το μυστικό στην
δημιουργία λογότυπου

Η έμπνευση, η μοναδικότητα και το μάρκετινγκ

Brand logo
Η Apple με πολύχρωμο μήλο

Από τις πρώτες παρουσίες της Apple το πολύχρωμο μήλο στο λογότυπο ήταν το επιθυμητό προϊόν το ’90

Brand Logo
Διαχρονικό λογότυπο

Η διαχρονικότητα του λογότυπου χρησιμοποιείται στο μάρκετινγκ των εταιριών προβάλλοντας την ιστορία του

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Από την έμπνευση στην δημιουργία

Η δημιουργία λογότυπου είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημα στον ανταγωνισμό και τις αγορές. 

Βήμα βήμα στην επιτυχία

Το πρώτο βήμα πριν τον σχεδιασμό του λογότυπου στην Onesmart Promotion είναι η συζήτηση μαζί σας. Εκεί εντοπίζουμε την διαφορετικότητα του brand και τις αξίες σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Θα μάθουμε σημαντικά πράγματα για την επιχείρησή σας, όπως τους στόχους και το όραμά σας, τους ιδανικούς πελάτες και το target group.

Δημιουργία-λογότυπου-Onesmart-Promotion

Η επιλογή του λογότυπου όσο απλή κι αν φαίνεται τόσο πολύπλοκη είναι. Δεν παρουσιάζουμε πληθώρα λογότυπων διότι ο άνθρωπος από την φύση του δεν μπορεί να διαχειριστεί τις πολλές επιλογές. 

Το λογότυπο συνήθως επιλέγεται με κριτήριο το συναίσθημα που σου δίνει με την πρώτη ματιά. Αυτό ακριβώς που κάνει τους πελάτες να το αγαπήσουν.

Δημιουργία-λογότυπου-Onesmart-Promotion

Μετά την πρώτη περίοδο ανακάλυψης και επικοινωνίας μαζί σας, αρχίζουμε να αποτυπώνουμε τις ιδέες μας για το λογότυπό σας. Μόλις συλλέξουμε τις σκέψεις με την δημιουργική ομάδα μας, σας παρουσιάζουμε τα πρώτα αποτελέσματα. 

Δημιουργία-λογότυπου-Onesmart-Promotion

Ανασχεδιασμός
λογότυπου

Το παρελθόν και το μέλλον του branding

λογότυπου onesmart promotion

Πολλές φορές χρειάζεται να ανασχεδιάσουμε τα λογότυπα των επιχειρήσεων λόγο παλαιότητας και δυσκολίας αναγνωρισιμότητας και αναγνωσιμότητας από το κοινό.

Ανασχεδιάζουμε εταιρικά λογότυπα μαζί με τα εταιρικά προφίλ τους δίνοντας νέο αέρα και ανανέωση στις επιχειρήσεις, Με αυτό τον τρόπο κάνουμε τους πελάτες να νιώθουν την αλλαγή σαν μια μετάβαση στο σήμερα και τους δημιουργούμε την ευχαρίστηση του καινούργιου.

Η ευκολία στο αγαπήσει ο πελάτης ξανά το brand μέσα από το νέο λογότυπο είναι η επιτυχία μας στην αναδημιουργία και τις διαχρονικές αξίες της επιχείρησης.

Οι εταιρικές
παγίδες

Αυτό που γνωρίζουμε όλοι αλλά κλείνουμε τα μάτια, είναι ο σημαντικότερος των αντιγραφών στις επιχειρήσεις

Δημιουργία-λογότυπου-Onesmart-Promotion

Η δημιουργία λογότυπου είναι μέρος του ολοκληρωμένου εταιρικού προφίλ (branding). Όμως συναντούμε σε τοπικές κοινωνίες μαγαζιά με φωτοτυπίες και βιβλιοπωλεία να φτιάχνουν το “πόδι” λογότυπα πολλές φορές αντιγραφές από άλλα ή από το διαδίκτυο πρότυπα.

Έτσι βλέπουμε ακόμα και στο ίδιο μέρος μαγαζιά και επιχειρήσεις να έχουν το ίδιο ή παρόμοιο λογότυπο αδιαφορώντας για την αναγνωρισημότητα.

Σε άλλες περιπτώσεις οι επιχειρηματίες θέλουν λογότυπο ΣΑΝ κάποιο που τους άρεσε άλλης εταιρίας.

Η παγίδα να γνωρίζεις το λάθος δρόμο branding είναι χειρότερη από το να μην ξέρεις τι σημαίνει λογότυπο.

Το λογότυπο σχεδιάζεται και δημιουργείται μόνο από εταιρίες branding & marketing

Είναι στο πρώτο μέρος του εταιρικού προφίλ και εντάσσεται στο κύριο πλάνο της εταιρικής ταυτότητας.

Λογότυπο δεν μπορεί να αναπτύξει μια εταιρία που δεν έχει τμήμα branding & marketing. Ο κάθε τομέας χρειάζεται τους ειδικούς του.