Τηλέφωνα επικοινωνίας

Social Media. –

06/02/2023

Η Google αλλάζει περισσότερο από το 61% των τίτλων των σελίδων

Οι τίτλοι σελίδων έχουν μεγάλο αντίκτυπο στα ποσοστά κλικ επειδή παρέχουν σημαντικό πλαίσιο στις μηχανές αναζήτησης, αλλά μια πρόσφατη μελέτη δείχνει ότι η Google ξαναγράφει τους τίτλους σελίδων σε ποσοστό μεγαλύτερο του 60% του χρόνου.

06/02/2023

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα Reels του Instagram

Το Instagram Reels σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να μοιράζεστε βίντεο τύπου TikTok διάρκειας έως 60 δευτερολέπτων.
Σε αντίθεση με τα Instagram Stories, τα Reels εμφανίζονται μόνιμα στο προφίλ σας στο Instagram και δεν εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες.

05/02/2023

Google my business, 10 συμβουλές για να επιτύχετε στην τοπική αναζήτηση

Από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που οδηγούν δυνητικούς πελάτες στο κατάστημα που διατηρεί ο ιδιοκτήτης τους μέχρι ένα μεγάλο brand που διοχετεύει τις τάσεις μιας μεμονωμένης τοποθεσίας και όλα τα ενδιάμεσα, υπάρχουν σαφώς σωστοί και λανθασμένοι τρόποι για να αξιοποιήσετε έναν προϋπολογισμό μιας καμπάνιας PPC.

05/02/2023

Sitelinks, διαφέρει η αξία των εσωτερικών συνδέσμων ανάλογα με την θέση τους σε μία σελίδα;

Ο John Mueller της Google εξέφρασε τις απόψεις του σχετικά με την χρήση των εσωτερικών συνδέσμων και κατά πόσο έχει σημασία αν οι εσωτερικοί σύνδεσμοι βρίσκονται στην επικεφαλίδα, στο υπόμνημα ή στο περιεχόμενο. Η απάντησή του ήταν σύντομη και άμεση με ουδεμία ασάφεια.

04/02/2023

Ξεκινώντας το Global SEO

Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός που καλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε κατά την εκτέλεση μιας διεθνούς στρατηγικής SEO.
Για πολλές εταιρείες, η ύπαρξη ενός παγκόσμιου ιστότοπου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

31/01/2023

Πώς να διορθώσετε τα λάθη δημιουργίας περιεχομένου που επηρεάζουν το ROI

Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεστε τη δημιουργία περιεχομένου έχει σοβαρό αντίκτυπο στην ικανότητά του να κατατάσσεται. Αποφύγετε αυτά τα 21 κοινά λάθη για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Η τεχνολογία και η εξελισσόμενη συμπεριφορά των καταναλωτών καθιστούν τη δημιουργία περιεχομένου όλο και πιο δύσκολη. Και αν το περιεχόμενο δεν αποδίδει, αυτό επηρεάζει την απόδοση επένδυσης – σε μεγάλο βαθμό.

30/01/2023

Η αυτοματοποίηση είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του μάρκετινγκ

Η αυτοματοποίηση μάρκετινγκ είναι η διαδικασία αξιοποίησης λογισμικού για την αυτοματοποίηση επαναλαμβανόμενων εργασιών μάρκετινγκ. Η αυτοματοποίηση μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο στους υπεύθυνους μάρκετινγκ, όταν παρακολουθούν τις συνδέσεις και οδηγούν τους δυνητικούς πελάτες μέσω της μετατροπής.

30/01/2023

Διαφήμιση βίντεο στο YouTube, πλήρης οδηγός για αρχάριους

Οι σημερινοί marketers αναζητούν τρόπους χρήσης περιεχομένου βίντεο στις διαφημίσεις για να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα, να προσελκύσουν και να μετατρέψουν το κοινό τους σε πιθανούς πελάτες.

Τα καλά νέα είναι ότι το ξεκίνημα με τις διαφημίσεις βίντεο είναι πιο εύκολο από ποτέ. Οι διαφημίσεις βίντεο εμφανίζονται σε πολλούς ιστότοπους και εφαρμογές σε ολόκληρο τον ιστό, καθώς και στο YouTube, το οποίο έχει πάνω από 2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως.

Η Onesmart Promotion έγινε REDPLUS.

Η νέα και ανανεωμένη εταιρία μας σε λίγες ημέρες στο νέο της site redplus.gr !