Κατασκευή E-shop 799 ευρώ

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι γεγονός. Αύξηση τζίρου με γνώση και σχεδιασμό.

Έχουμε παραδώσει εκατοντάδες επιτυχημένες καμπάνιες σε εταιρείες και σε νεοσύστατες επιχειρήσεις, φυσικά μπορούμε να διασφαλίσουμε την επεκτασιμότητα και τη βιωσιμότητα, καθώς και τα εξαιρετικά αποτελέσματα στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Συνδυάζουμε αποτελεσματικά τις γνώσεις μας στις τεχνολογίες αιχμής και σε όλες τις τελευταίες τάσεις στο σχεδιασμό.

Οι καινοτόμες υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης εκλεπτυσμένο, μοναδικό, γοητευτικό και αξιόπιστο σχεδιασμό και ανάπτυξη σε πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα.

Κατασκευή E-shop 799 ευρώ

Πλήρες E-shop με 799 ευρώ με το ΦΠΑ

Συμπεριλαμβάνει domain, dedicated φιλοξενία, στατική ip, SSL Cert κρυπτογράφιση

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το e-shop με πλάνο μάρκετινγκ, καταχωρούμε προϊόντα με SEO και τα δηλώνουμε στις μηχανές αναζήτησης. Πάνω από 30 διαφορετικές υπηρεσίες σε ένα Responsive E-shop ιδανικό για αγορά από κινητές συσκευές.

Κατασκευή E-shop 799 ευρώ

Γνωρίζουμε ακριβώς, πώς να δημιουργήσουμε δυναμικές στρατηγικές, για να αυξήσετε γρήγορα τις πωλήσεις σας μέσα από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Πιστεύουμε ότι ένα e-shop είναι μια ισχυρή οντότητα ικανή να αντιπροσωπεύει μια εταιρεία, μια υπηρεσία ή ένα προϊόν.

Όταν ένα e-shop έχει τέτοιες δυνατότητες, προκειμένου να σχεδιάσουμε ένα τόσο προηγμένο σύστημα, στην εταιρεία μας θεωρούμε χρήσιμο να το κοιτάζουμε από ψυχολογική άποψη.

Στα μάτια του τελικού χρήστη, μια παρουσία στο διαδίκτυο προορίζεται πάντα να προσελκύσει την ψυχή και τα μάτια ενός ατόμου και τελικά να τους ενθουσιάσει, για να επενδύσουν με σιγουριά το χρόνο τους ή και να χαλάσουμε τα χρήματά τους με αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Αγόρασε τώρα το δικό σου E-shop

799€ τελική τιμή με φπα

Πλήρες πακέτο σχεδιασμου και κατασκευής E-shop με δωρεάν φιλοξενία dedicated, static ip, ssl για 1 έτος.

Η κατασκευή ενός E-shop είναι το αποκορύφωμα του μάρκετινγκ για μια επιχείρηση. Η πτυχή του μάρκετινγκ ακολουθεί πολλές παραδοσιακές προσεγγίσεις για την κατανόηση ενός κοινού-στόχου και πώς να τους προσελκύσει.

Ομοίως, η πτυχή αυτή θα πρέπει επίσης να τηρεί αυστηρά τα ισχύοντα πρότυπα μάρκετινγκ της εταιρείας, καθώς και την πολιτική της.

Το μάρκετινγκ εμπλέκεται σε δύο τομείς. Στο SEO και την εμπειρία χρήστη. Είναι δουλειά της σχεδιαστικής ομάδας μας ,να δημιουργήσει τη συνολική εμπειρία για τον επισκέπτη. Είναι δουλειά της ομάδας διαχείρισης SERP να φέρει το e-shop ευρετηριασμένο από τις μηχανές αναζήτησης και να οργανωθεί οργανικά στα αποτελέσματα αναζήτησης όσο το δυνατόν υψηλότερα.

Κατασκευή E-shop 799 ευρώ
Κατασκευή E-shop 799 ευρώ

Δημιουργούμε κάτι περισσότερο από απλά e-shop. Ο απώτερος στόχος σχεδιασμού και ανάπτυξης μας είναι να δημιουργήσουμε μια ευχάριστη και αγοραστικά διαδραστική εμπειρία χρήστη μέσω της εύχρηστης πλοήγησης και ελκυστικών γραφικών.

Αυτή, είναι η φιλοσοφία μας  στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον. Το e-shop σας μπορεί να είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία μάρκετινγκ, όπου σε ορισμένες περιπτώσεις, οι αντίστοιχοι πελάτες θα σας συναντήσουν για πρώτη φορά.

Η δομή, η ποιότητα και η ταχύτητα είναι το τρίπτυχιο της πρώτης εικόνας.

Κατασκευή E-shop 799 ευρώ στην Onesmart Promotion

Σε έναν κόσμο (όπως ο ιστός) όπου έχετε περίπου τρία δευτερόλεπτα για να τραβήξετε την προσοχή του κοινού σας, καθίσταται επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιήσετε σαγηνευτικά χρώματα, συνοπτικό κείμενο, προκλητικές εικόνες και συνεπείς γραφικές διατάξεις.

Μια υγιής φιλοσοφία ανάπτυξης ιστού όπως η δική μας μπορεί να αποδώσει μια αποτελεσματική παρουσία στο διαδίκτυο που είναι αγορστικά ευχάριστη και κερδοφόρα.

Οι ιστότοποί και τα e-shop μας μεγιστοποιούν τις δυνατότητες τοποθέτησης των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης. Οι δομές κώδικα και η σύνταξη είναι πολύ σημαντικοί στους πίνακες SEO.

Δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα έτοιμο να δεχτεί χιλιάδες επισκέψεις και αγορές με ταχύτητα και εύκολη πλοήγηση.

Προσφέρουμε πάνω από 30 υπηρεσίες σε μία τιμή και σε ένα πακέτο, πατήστε το παρακάτω κουμπί για να δείτε όλα τα προσφερόμενα χαρακτηριστικά.

Κατασκευή E-shop 799 ευρώ

Πάνω από 30 υπηρεσίες σε 1 πακέτο !

Εάν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες τηλεφώνησέ μας στο 693 4826001