Φιλοξενία ιστοσελίδων

Υπηρεσία-φιλοξενίας-ιστοσελίδων-onesmart-promotion2

Μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Πολλές εταιρείες ενοικιάζουν φιλοξενία ιστοσελίδας και e-shop με πολύ χαμηλό κόστος , σε διακομιστές (servers) με πάρα πολλές ιστοσελίδες , αμφιβόλου ποιότητας με κίνδυνο για τις υγιείς ιστοσελίδες.

Η Google όπως και όλες πλέον οι μηχανές αναζήτησης ελέγχουν την ποιότητα των servers για να αξιολογούν τις ιστοσελίδες στο seo.

Πλέον οι shared servers , χαμηλού κόστους είναι μαύρο πανί για την google και δεν αξιολογεί με καλές βαθμολογίες τους ιστότοπους που φιλοξενούνται σε τέτοιους servers.

Οι dedicated servers , δηλαδή οι ιδιωτικοί servers είναι το ισχυρό χαρτί για όλες τις σοβαρές επιχειρήσεις και εταιρείες.

Φιλοξενία ιστοσελίδων Dedicated

ο ιδανικός και ασφαλής τρόπος φιλοξενίας σε ιδιωτικό server

H Onesmart Promotion έφτιαξε ένα τέτοιο δίκτυο Dedicated Servers , το δίκτυο Corfu Servers με πανίσχυρους επεξεργαστές , SSD δίσκους , τεράστιες μνήμες αποθήκευσης, ισχυρή προστασία και πολύ γρήγορες γραμμές  με 10 Gbps ταχύτητα.

Είμαστε σίγουροι για αυτό που προσφέρουμε και μπορούμε, να το υποστηρίζουμε.

Στο δίκτυο #Corfuservers θα βρεις dedicated servers , (ιδιωτικούς) με δεκάδες στατικές ip’s , και υπηρεσίες SSL Certificate.

Επίσης διαθέτουμε 1 dedicated server μόνο για τα καθημερινά, εβδομαδιαία και μηνιαία backup ασφαλείας.

Το ετήσιο κόστος για την ενοικίαση φιλοξενίας για τον ιστότοπό σου ξεκινά από τα 100 ευρώ + φπα το χρόνο στο premium πακέτο επίσης σου παρέχουμε την δυνατότητα, να αποκτήσεις με μικρό κόστος στατική ip και SSL Certificate, για να απογειώσεις το SEO.

Μην το σκέφτεσαι , η φιλοξενία του ιστότοπου σου είναι το παν για την σωστή λειτουργία του.