Τηλέφωνα επικοινωνίας

Social Media. –

Google Reviews (Αξιολογήσεις)

Google Reviews (Αξιολογήσεις)

Βελτιώστε τις διαδικτυακές κριτικές και αξιολογήσεις για το Επιχειρηματικό προφίλ Google μέσω των απαράμιλλων υπηρεσιών διαχείρισης κριτικών GMB από την Onesmart Promotion

Υπηρεσία διαχείρισης κριτικών Google
από την Onesmart Promotion.

Το Διαδίκτυο είναι ο κόμβος των απόψεων των καταναλωτών και οι μελέτες δείχνουν ότι οι επιχειρήσεις που είναι ανοιχτές σε σχόλια και κριτικές θεωρούνται πιο αξιόπιστες από τους καταναλωτές, καθώς τους κάνει πιο σίγουρους και πιο πιθανό να κάνουν μια αγορά. Επιπλέον, η πλειονότητα των καταναλωτών χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο για έρευνα προϊόντων πριν κάνει μια πραγματική αγορά από αυτό το 61% που διαβάζει online κριτικές προϊόντων και υπηρεσιών. Γιατί, λοιπόν, να μην τους τραβήξετε την καλύτερη πλευρά σας με τη διαχείριση κριτικών Google;

Google Reviews (Αξιολογήσεις)

Κριτικές Google το Νο1 εργαλείο εμπιστοσύνης

Χτίσιμο εμπιστοσύνης

Οι θετικές κριτικές χτίζουν εμπιστοσύνη με τους πιθανούς πελάτες σας. Επομένως, η λήψη διαδικτυακών κριτικών πρέπει να είναι μια συνεχής διαδικασία για την επιχείρησή σας. Ζητήστε μια κριτική από τους πελάτες σας όταν βρίσκονται στην πιο χαρούμενη και απόλυτα ικανοποιητική στιγμή στη διαδικασία αγοράς.

Βοηθήστε στη βελτίωση της επιχείρησής σας

Είτε υπάρχει θετική, είτε αρνητική κριτική, μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την επιχείρησή σας. Για παράδειγμα, εάν λάβατε αρνητική κριτική, τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο τι έχει να πει ο κριτικός και να αναζητήσετε τις επιλογές για βελτίωση του προϊόντος ή της υπηρεσίας

Βελτιώστε το CTR

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, όσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία ενός προφίλ  σε μια λίστα αναζήτησης στο Google,τόσο περισσότερα κλικ λαμβάνει από την Google. Και τα στατιστικά λένε ότι το 56% των καταναλωτών κάνουν κλικ στις επιχειρήσεις που έχουν μεγάλες διαδικτυακές κριτικές.

Αυξημένα έσοδα και πωλήσεις

Έχοντας πολλές καλές κριτικές διασφαλίζετε ότι διατηρείτε μια αύξηση στην ποιοτική επισκεψιμότητα του ιστότοπου, διατηρώντας παράλληλα μια σταθερή τροφοδοσία κλικ. Έτσι, οι κριτικές GMB μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην ενίσχυση των αριθμών σας σε όλους τους τομείς.

Ενισχύστε την διαδικτυακή σας παρουσία

Οι υπηρεσίες διαχείρισης του επιχειρηματικού προφίλ Google στην Onesmart Promotion περιλαμβάνουν σχεδόν όλα όσα σκοπεύετε να κάνετε για την επιχείρησή σας, δηλαδή κάθε ενέργεια, ακόμη και μια απάντηση σε ένα σχόλιο. Η υπηρεσίας μας έχει φτιαχτεί έτσι ώστε το συνολικό αποτέλεσμα να είναι θετικό. Και, με μια τέτοια συγκεκριμένη στρατηγική, την κάνουμε πιο αποτελεσματική με καλύτερα αποτελέσματα.

Αυξήστε τους δυνητικούς πελάτες

Στη συνέχεια, κατανοούμε ότι οι καταναλωτές αναλαμβάνουν δράση σε επιχειρήσεις που έχουν υψηλότερη βαθμολογία, ειδικά σε περίπτωση που αναζητούν κάτι που δεν είναι επώνυμο, τότε επηρεάζονται περισσότερο από επιχειρήσεις με υψηλότερες αξιολογήσεις. Επομένως, εργαζόμαστε πάντα για να διατηρούμε τις αξιολογήσεις σας υψηλότερες, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες και μετατροπές.

Ενίσχυση της δέσμευσης

Επιπλέον, οι αναρτήσεις Google στον λογαριασμό Επιχειρηματικού προφίλ Google είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες δυνατότητες που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε συναρπαστικές αναρτήσεις με περιεχόμενο για τρέχουσες εκδηλώσεις της επιχείρησής σας, ειδικές προσφορές, νέα προϊόντα ή υπηρεσίες κ.λπ. Αυτές οι αναρτήσεις είναι πολύ αποτελεσματικές στην απευθείας επαφή με πελάτες μόνο στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Βελτιώστε τη διαδικτυακή σας δημοφιλία

Οι υπηρεσίες διαχείρισης κριτικών Google βοηθούν στη βελτίωση της φήμης στο διαδίκτυο, επειδή οι διαδικτυακές κριτικές έχουν πλέον τη δύναμη να το δημιουργήσουν ή να το καταστρέψουν για μια επιχείρηση. Η ομάδα των επαγγελματιών μας πραγματοποιεί μια πλήρη ανάλυση παρουσίας στο διαδίκτυο και στη συνέχεια αξιοποιεί τις κλήσεις στρατηγικής που τους επιτρέπουν να εμβαθύνουν στην επιχείρησή σας για να δημιουργήσουν μοναδικές και προσαρμοσμένες λύσεις για εσάς.

Ενισχύστε τις τοπικές κατατάξεις

Οι κριτικές Google ενισχύουν επίσης τις ταξινομήσεις τοπικής αναζήτησης. Και, η επιρροή που ασκούν οι διαδικτυακές κριτικές στην κατάταξη τοπικής αναζήτησης έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από 20% από έτος σε έτος. Επιπλέον, η σελίδα υποστήριξης του Google My Business ανέφερε επίσης ότι οι επιχειρήσεις που αλληλεπιδρούν με τους καταναλωτές που άφησαν κριτικές επωφελούνται από υψηλότερες τοπικές κατατάξεις.

Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Τέλος, οι υπηρεσίες διαχείρισης της Onesmart Promotion για το Google My Business σάς παρέχουν επίσης ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς οι άνθρωποι γίνονται πιο επιρρεπείς στο να ελέγχουν τα πάντα μέσω της Google πριν λάβουν μια απόφαση αγοράς, αφού προτιμούν πάντα να πηγαίνουν με μια επιχείρηση με περισσότερες καλές κριτικές και αξιολογήσεις.

Οι αρνητικές εμπειρίες συχνά παραμένουν στο μυαλό ενός ατόμου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και το παρακινούν να αφήσει μια αρνητική κριτική στο Εταιρικό προφίλ Google. Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό τότε; Αυτό σημαίνει ότι κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή ή εδραιωμένη επιχείρηση είναι, θα πρέπει να έχει υπόψη της τι λέγεται για αυτήν στο διαδίκτυο.

Στην Onesmart Promotion, έχουμε μια ομάδα ειδικών που είναι έμπειροι στη διαχείριση κριτικών Google και σας παρέχουν την υποστήριξη που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Εταιρικό προφίλ σας Google, παλαιότερα γνωστό ως καταχώριση στο Google My Business. Έχουμε εκτενή εμπειρία βοηθώντας τις επιχειρήσεις και τις επωνυμίες να επικοινωνούν καλύτερα και πιο ενεργά με τους πελάτες τους, δημιουργώντας ισχυρότερες, βαθύτερες σχέσεις.

Κάντε την πιο έξυπνη επιλογή για την online παρουσία της επιχείρησής σας και μιλήστε με τους ειδικούς της Onesmart Promotion σήμερα για να επωφεληθείτε από τις καλύτερες υπηρεσίες διαχείρισης κριτικών Google.