Τηλέφωνα επικοινωνίας

Social Media. –

Google My Business

Google my business

Πώς κατατάσσονται οι έξυπνες εταιρείες στο Local Search και στους Χάρτες Google;

Τοποθετούμε το Εταιρικό προφίλ σας Google στο χάρτη με τις υπηρεσίες business, με βελτιστοποίηση και διαχείριση προφίλ που συμβάλλουν στην προσέλκυση περισσότερων κλήσεων και δυνητικών πελατών.

Google-Maps,-Onesmart-Promotion

Σήμερα, σχεδόν οι μισές από όλες τις αναζητήσεις Google εμφανίζουν αποτελέσματα τοπικής αναζήτησης.

Αυτό είναι κυριολεκτικά εκατομμύρια αναζητήσεις κάθε μέρα που εμφανίζουν ευδιάκριτα στους Χάρτες Google τοπικές επιχειρήσεις.

Ενώ το παραδοσιακό SEO ιστοτόπων βρισκόταν στην κορυφή της οργανικής αλυσίδας, η συνεχής αύξηση των τοπικών αναζητήσεων που οδηγούνται από ερωτήματα “κοντά μου” σημαίνει ότι το να φτάσεις στην κορυφή της σελίδας (και να γίνεις πρώτος σε τοπικό επίπεδο) απαιτεί ένα τέλειο Google Business προφίλ!

Google my business

Σας παρέχουμε ένα σύνολο ισχυρών υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Εταιρικό προφίλ σας Google

Πιθανότατα δεν είστε σίγουροι τι χρειάζεστε για μια εξαιρετική καταχώριση. Ακόμα κι αν το κάνετε, πιθανότατα δεν θέλετε να αφιερώνετε χρόνο για να ασχολείστε με το προφίλ σας κάθε εβδομάδα. Τουλάχιστον αυτό μάθαμε μέσα από χιλιάδες αλληλεπιδράσεις με άτομα που θέλουν ακριβώς το ίδιο πράγμα με εσάς – καλύτερες κατατάξεις στο Google και περισσότερες επιχειρήσεις εξαιτίας αυτού!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Onesmart Promotion είναι εδώ για να ξεπεράσει το ψηφιακό υπόβαθρο με στις υπηρεσίες Google Business Profile που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το προφίλ σας. Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό ή τους στόχους σας, διαθέτουμε μια υπηρεσία Google Business Profile που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κατάταξη, την προβολή, την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις σας.

Διαχείριση εταιρικού προφίλ Google

Η υπηρεσία διαχείρισης Google My Business σάς προσφέρει μια λύση για να δημιουργήσετε μεγαλύτερη προβολή και περισσότερες επιχειρήσεις από την καταχώρισή σας στο GMB.

Αυτή η μηνιαία επαναλαμβανόμενη υπηρεσία έχει δημιουργηθεί για να διασφαλίσει ότι η καταχώρισή σας δεν είναι μόνο βελτιωμένη και βελτιστοποιημένη, αλλά είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την προώθηση της επιχείρησής σας. Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν νέες αναρτήσεις εβδομαδιαίως, προσθήκη και απάντηση σε QA, αίτημα και απάντηση σε κριτικές, ανέβασμα φωτογραφιών και βίντεο, καθώς και ενημέρωση πληροφοριών καθώς αλλάζει.

Ολοκληρωμένο με έναν αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού και μηνιαίες αναφορές, θα καταπολεμήσουμε ακόμη και τα ανεπιθύμητα προφίλ στην περιοχή σας, καθιστώντας αυτήν την πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία διαχείρισης GMB ποτέ!

Ρύθμιση εταιρικού προφίλ Google

Η υπηρεσία εγκατάστασης του Google My Business είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε, εάν δεν διαθέτετε ήδη μια καταχώριση GMB και δεν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε μόνοι σας από τη δημιουργία της.

Με αυτήν την υπηρεσία, ένας από τους ειδικούς μας στο GMB θα αφιερώσει χρόνο για να διεκδικήσει, να επαληθεύσει και να ρυθμίσει σωστά την καταχώρισή σας στο Google My Business για μέγιστη ορατότητα.

Βελτιστοποίηση εταιρικού προφίλ Google

Η υπηρεσία βελτιστοποίησης του Google My Business είναι ιδανική εάν έχετε ήδη μια καταχώριση GMB, αλλά δεν είστε 100% σίγουροι αν κάνετε ό,τι μπορείτε για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματά σας.
Αντί να αφιερώνετε μήνες ερευνώντας βέλτιστες πρακτικές και εβδομάδες προσπαθώντας να εφαρμόσετε αυτές τις ιδέες, η υπηρεσία βελτιστοποίησης του Google My Business μπορεί να σας προσφέρει αποτελέσματα σε επίπεδο ειδικών χωρίς όλη την προσπάθεια.Με αυτήν την υπηρεσία θα συνεργαστείτε απευθείας με έναν από τους ειδικούς μας στο GMB, ο οποίος θα ελέγξει την υπάρχουσα καταχώρισή σας και, στη συνέχεια, θα οδηγήσει την εφαρμογή ενός σχεδίου δράσης που έχει σχεδιαστεί για να φέρει την καταχώρισή σας στην κορυφή της τοπικής αναζήτησης.

Υποστήριξη εταιρικού προφίλ Google

Έχετε ένα ελλείψεις ή πρόβλημα με την καταχώρισή σας στο GMB και χρειάζεστε βοήθεια για την επίλυσή του;
Λοιπόν, έχετε έρθει στη σωστή υπηρεσία για εσάς. Αφήστε τους ειδικούς στο GMB να σας περάσουν από τα πιο σκοτεινά σημεία της ψηφιακής ζούγκλας! Η υπηρεσία υποστήριξης του Google My Business μας έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά όταν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα που δεν μπορείτε να καταλάβετε ή να λάβετε απάντηση από την Google. Ο ειδικός μας στο GMB συνεργάζεται καθημερινά με εκπροσώπους της Google My Business και μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με επιτυχία στο σύστημα για να λάβετε την ανάλυση που χρειάζεστε.