Τηλέφωνα επικοινωνίας

Social Media. –

Google Merchant Center

Google Merchant Center

Google-Merchant-Center-Onesmart-Promotion
Onesmart Promotion

Τι είναι το Google Merchant Center;

Το Google Merchant Center είναι ένας ενιαίος διαδικτυακός πίνακας ελέγχου όπου οι διαδικτυακές επιχειρήσεις διαχειρίζονται την εμφάνισή τους σε όλα τα προϊόντα ηλεκτρονικού εμπορίου της Google και πραγματοποιούν αλλαγές στις διαδικτυακές τους καταχωρίσεις, όπως απαιτείται.

Ο πρωταρχικός στόχος του Google Merchant Center είναι να επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ανεβάζουν και να διατηρούν πληροφορίες προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων και τιμών, που θα εμφανίζονται σε σχετικές αναζητήσεις Αγορών Google. Το Google Merchant Center ενσωματώνεται επίσης σε άλλες υπηρεσίες της Google, όπως το Google My Business, για να επιτρέπει την ισχυρή εποπτεία και τον έλεγχο του μάρκετινγκ και του ηλεκτρονικού εμπορίου που βασίζεται στην Google.

In at fames morbi erat a, amet. Netus condimentum adipiscing posuere leo curabitur consequat maecenas pulvinar urna. Euismod pharetra, viverra vel tortor tincidunt faucibus in neque, senectus. Adipiscing turpis.

Διαχειριστείτε όλες τις αλληλεπιδράσεις Google

Μόλις μια επιχείρηση πλοηγηθεί με επιτυχία στη διαδικασία εγκατάστασης, το Google Merchant Center — μαζί με τις συνδεδεμένες υπηρεσίες — φέρνει πολλά οφέλη.

Ακριβείς καταχωρίσεις Αγορών Google

Οι αγοραστές που αναζητούν προϊόντα στο Google θα δουν τις προσφορές της επιχείρησης σε μορφή καταλόγου, αυξάνοντας την προβολή.

Ενσωμάτωση Google AdWords
Κάθε προϊόν στο Google Merchant Center μπορεί να συνδεθεί με συγκεκριμένες διαφημίσεις AdWords γρήγορα και εύκολα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν τεχνικές επαναληπτικού μάρκετινγκ για να υπενθυμίζουν στους επισκέπτες προϊόντα που έχουν προβληθεί στο παρελθόν.
Υποστήριξη Google Analytics

Οι χρήστες του Analytics μπορούν να προσθέσουν ένα προσαρμοσμένο τμήμα ειδικά για επισκέψεις στο Google Merchant Center, το οποίο διατηρεί τα στατιστικά του ξεχωριστά από άλλες επισκέψεις.

Κριτικές προϊόντων στο διαδίκτυο

Οι δημόσιες κριτικές προϊόντων ενσωματώνονται στην καταχώρισή τους, με τις αξιολογήσεις τους με αστέρια να είναι ορατές ως μέρος των καταχωρίσεων. Τα προϊόντα 4,5 και 5 αστέρων λαμβάνουν προνομιακή τοποθέτηση.

Άμεσες διοχετεύσεις ιστότοπου
Οι αγοραστές που κάνουν κλικ στις δημόσιες καταχωρίσεις μπορούν να μεταφερθούν απευθείας στη σελίδα καταστήματός τους σε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.
Ενσωμάτωση Google Local Search
Οι καταχωρίσεις μπορεί να περιλαμβάνουν γεωγραφικές ετικέτες που κατευθύνουν τους αγοραστές σε κοντινά τοπικά καταστήματα.

Τι σας προσφέρουμε στην υπηρεσία
Google Merchant Center

Λόγω της ενσωμάτωσής του σε τόσα άλλα εγχειρήματα της Google, η δημιουργία του Google Merchant Center είναι μια διαδικασία πολλαπλών βημάτων:
- Δημιουργία business λογαριασμού Google
- Δημιουργία GMB, σύνδεση E-shop και επαλήθευση
- Δημιουργία αρχείων μεταδεδομένων συμπεριλαμβανομένων και των στοιχείων τιμολόγισης
- Δημιουργία εξαγωμένου αρχείου και εισαγωγή στο Google Merchant Center
- Συγχρονισμός Google Merchant Center
- Παρακολούθηση Πλατφόρμας με το GSC