Τηλέφωνα επικοινωνίας

Social Media. –

Google Maps

Google Maps Marketing στη Ελλάδα

Ενισχύστε την τοπική εικόνα της επωνυμίας σας και αυξήστε τις πωλήσεις σας μέσω του μάρκετινγκ των Χαρτών Google
Μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας !

Google-Maps,-Onesmart-Promotion

Αυξήστε την ορατότητα
της επιχείρησής σας

Το SEO των Χαρτών Google θα διευκολύνει τους πελάτες σας να βρουν
και να επισκεφτούν την επιχείρησή σας.
Συνδεθείτε με τους πελάτες σας
Εάν η επιχείρησή σας είναι εύκολο να βρεθεί στους Χάρτες Google, οι άνθρωποι θα είναι πιο πιθανό να την αξιολογήσουν, να την μοιραστούν και να την αξιολογήσουν, τα οποία είναι όλα σημαντικοί παράγοντες για την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.
Κάντε εύκολη την εύρεση πληροφοριών
Η βελτιστοποίηση Χαρτών Google σάς επιτρέπει να εμφανίζετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το ωράριο της επιχείρησής σας και τη φυσική τοποθεσία σας σε μια πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι.

Τι είναι το μάρκετινγκ των Χαρτών Google;

Το μάρκετινγκ των Χαρτών Google είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Αυτή η μορφή μάρκετινγκ αναφέρεται στη διαδικασία χρήσης της λειτουργικότητας των Χαρτών Google για να διευκολύνετε την εύρεση της επιχείρησής σας. Οι πρακτικές SEO των Χαρτών Google είναι απαραίτητες για εταιρείες που θέλουν να αυξήσουν την τοπική τους επισκεψιμότητα.

Ως ένα μια εταιρία Google Point, παρέχουμε στους πελάτες μας έναν εξαιρετικό τρόπο να γίνουν αντιληπτοί από το τοπικό κοινό. Οι ταλαντούχοι ειδικοί SEO μας είναι έμπειροι στη βελτιστοποίηση καταχώρισης στους Χάρτες Google, η οποία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να προωθούν τις επωνυμίες τους σε προσιτή τιμή.

Google-My-Business-Onesmart-Promotion
Τοπικό-SEO-Onesmart-Promotion

Τα οφέλη του μάρκετινγκ των Χαρτών Google

Ενώ ορισμένοι αγοραστές εξακολουθούν να επιθυμούν να ανακαλύπτουν νέα καταστήματα περπατώντας στην πόλη, σχεδόν όλοι οι καταναλωτές χρησιμοποιούν πλέον τους Χάρτες Google για να αναζητήσουν επιχειρήσεις που πωλούν τα προϊόντα που αναζητούν. Γι αυτό το λόγο, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της βελτιστοποίησης των Χαρτών Google είναι ότι θα είστε πιο ανιχνεύσιμοι σε πολλούς αγοραστές. Με τις πρακτικές SEO μας για τοπικούς χάρτες, η επιχείρησή σας θα εμφανιστεί μόλις κάποιος ανοίξει τους Χάρτες Google ενώ βρίσκεστε στην περιοχή σας.

Είμαστε μια υπηρεσία βελτιστοποίησης των Χαρτών Google που γνωρίζει τον αγώνα που περνάνε οι μικρές επιχειρήσεις ενώ προσπαθούν να δημιουργήσουν μια πιστή βάση πελατών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε έναν οικονομικό τρόπο προώθησης της επωνυμίας σας. Μεταξύ των κορυφαίων πλεονεκτημάτων της υπηρεσίας μάρκετινγκ των Χαρτών Google είναι ότι δεν θα σας πάρει πολλά χρήματα ακόμα κι αν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό.

Google Maps η αναζήτηση
των επιχειρήσεων σήμερα

Η Onesmart Promotion είναι μια αξιόπιστη εταιρεία μάρκετινγκ & Google Point με μια ομάδα ειδικών SEO υψηλής εξειδίκευσης που μπορούν να μεταμορφώσουν την επιχείρησή σας. Δημιουργούμε προσεκτικά μια στρατηγική μάρκετινγκ για κάθε πελάτη μας για να διασφαλίσουμε ότι μπορούν να βρεθούν εύκολα στους Χάρτες Google. 

Όταν έχετε υψηλή κατάταξη σε αυτήν την πλατφόρμα χαρτών, οι πελάτες μπορούν να βρουν σχετικές πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας και να έρθουν σε επαφή μαζί σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που περίπου οι μισοί από τους ανθρώπους που αναζητούν ένα προϊόν στην περιοχή τους επισκέπτονται ένα κατάστημα που βρίσκουν στους Χάρτες Google μέσα σε μια μέρα.

Δημιουργία λογαριασμού GMB

Θα δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό Google My Business για την εταιρεία σας και θα προσθέσουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως τη φυσική σας τοποθεσία, τις ώρες λειτουργίας, τη διεύθυνση ιστότοπου και άλλα.

Ανάπτυξη στρατηγικής δημιουργίας κριτικών

Θα εφαρμόσουμε μια στρατηγική δημιουργίας αναθεωρήσεων, η οποία θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε μεγαλύτερη προβολή στους Χάρτες Google ! Καταχώριση επιχειρήσεων και Bing Local.

Βελτιστοποίηση εικόνας

Θα ενσωματώσουμε εικόνες και βίντεο του καταστήματός σας που έχουν βελτιστοποιηθεί για τοπικούς Χάρτες Google SEO.

Δημιουργία τοπικών συνδέσεων

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε τοπικούς δεσμούς με άλλες εταιρείες στην περιοχή σας, γεγονός που θα αυξήσει τη φήμη και την κατάταξη της επιχείρησής σας. Για να γίνει αυτό, μπορούμε είτε να χρησιμοποιήσουμε τις συνδέσεις σας είτε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε σχέσεις με τοπικές επιχειρήσεις στην περιοχή σας.

Δημιουργία μοναδικού περιεχομένου

Η ομάδα ειδικών SEO μας μπορεί να γράψει μοναδικό περιεχόμενο για τον ιστότοπο της εταιρείας σας, το οποίο μπορεί να έχει τεράστια επίδραση στην κατάταξή σας στο SEO των Χαρτών Google.

Οι τελευταίες πινελιές ...

Οι ειδικοί μας στο SEO θα φροντίσουν ώστε η επιχείρησή σας να είναι σωστά κατηγοριοποιημένη στο Google My Business. Θα ελέγξουμε και θα βελτιστοποιήσουμε τις αναφορές της επιχείρησής σας στην Ελλάδα.