Τηλέφωνα επικοινωνίας

Social Media. –

Google for Publishers (Δημιουργούς περιεχομένου)

Google for publishers

Οι εκδότες δημιουργούν το περιεχόμενο, τα παιχνίδια, τα εργαλεία και τα βίντεο που απολαμβάνουμε όλοι. Βοηθήστε τον κόσμο να δει τη δική σας πλευρά του ιστού, προβάλετε τη δουλειά που κάνετε και εμπνεύστε άλλους εκδότες.
Google for Publishers (Δημιουργούς περιεχομένου)

Το Google News Initiative είναι μια διεθνής προσπάθεια που περιλαμβάνει συνεργασίες υψηλού προφίλ, προσπάθειες προσέγγισης της κοινότητας και νέες δυνατότητες όπως ιστορίες AMP και προσαρμοσμένες προτάσεις που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Διαφήμιση-Bing-Onesmart-Promotion2

Καθώς η Google συνεχίζει να κάνει μεγάλες αλλαγές σε όλες τις ιδιοκτησίες της στο όνομα του ποιοτικού περιεχομένου, οι Ειδήσεις Google φαίνονται όλο και πιο πολύτιμες ως κανάλι μάρκετινγκ.

Η Google κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Google Publisher Center, σημειώνοντας ότι οι νέες δυνατότητες θα βοηθούσαν τους εκδότες να «διαχειρίζονται πιο εύκολα» τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεται το περιεχόμενό τους στα προϊόντα Google.

Βελτιστοποίηση-Ποσοστού-Μετατροπών-(Cro)-Onesmart-Promotion

Google for Publishers (Δημιουργούς περιεχομένου)

Το 2014, η Google κυκλοφόρησε την αρχική της έκδοση του Google News Publisher.

Ιστορία

Η πλατφόρμα σχεδιάστηκε για να βοηθά τους εγκεκριμένους εκδότες ειδήσεων να διαχειρίζονται άρθρα απευθείας από την πύλη Ειδήσεων Google αφού επαληθεύσουν τον ιστότοπό τους με τα Εργαλεία για Webmasters Google.

Έξι χρόνια αργότερα, το Google Webmaster Tools δεν υπάρχει πια. Τώρα, έχουμε το Search Console, καθώς και ορισμένες νέες αναφορές και εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε σε ένα περίπλοκο τοπίο SERP.

Μετά από μια μακρά σειρά εκδόσεων χαρακτηριστικών και αλγοριθμικών ενημερώσεων, η Google έκλεισε το 2019 κάνοντας ορισμένες ενημερώσεις στην πλατφόρμα εκδόσεων.
Η νέα πλατφόρμα

Το νέο Κέντρο εκδοτών Google είναι μια συγχώνευση μεταξύ δύο υφιστάμενων ιδιοκτησιών της Google, του Κέντρου εκδοτών Ειδήσεων Google και του Παραγωγού Ειδήσεων Google, που συνδυάζει τα καλύτερα από κάθε πλατφόρμα, ενώ προσθέτει ορισμένες νέες δυνατότητες στη μίξη, όπως:

  • Πολλαπλοί λογαριασμοί και χρήστες. Σύμφωνα με την Google, η πλατφόρμα προσφέρει καλύτερη συνεργασία για ομάδες με πολλούς δημιουργούς περιεχομένου, καθώς οι διαχειριστές λογαριασμών μπορούν να προσθέτουν χρήστες στον λογαριασμό και να ορίζουν δικαιώματα που σας επιτρέπουν να διατηρείτε τον έλεγχο του περιεχομένου σας.
  • Περισσότερος έλεγχος του περιεχομένου και της επωνυμίας. Σχεδιάστε, επωνυμία και προσαρμόστε τις ενότητες και το περιεχόμενο της έκδοσής σας στις Ειδήσεις Google.
  • Δημιουργήστε έσοδα από τον ιστότοπό σας με διαφημίσεις. 
  • Εκτελέστε διαφημίσεις στην περιοχή περιεχομένου σας στην εφαρμογή. Οι Ειδήσεις Google επιτρέπουν στους εκδότες να συνδέονται με διαφημιστές μέσω του Διαχειριστή Google Ads.
  • Ή, προσθέστε ένα paywall. Οι εκδότες έχουν πλέον την επιλογή να δημιουργούν έσοδα από περιεχόμενο premium χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Εγγραφή με Google, η οποία δίνει στους αναγνώστες τη δυνατότητα να εγγραφούν χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό τους Google.