Τηλέφωνα επικοινωνίας

Social Media. –

Google Adwords

Google Adwords, η πληρωμένη διαφήμιση Google!

Για επιχειρήσεις με φιλόδοξους στόχους ανάπτυξης, μια κερδοφόρα καμπάνια του Google Ads αποτελεί συχνά κορυφαία προτεραιότητα.
Για να κατατάξετε τον ιστότοπό σας στην κορυφή του Google για τα πιο σημαντικά ερωτήματα αναζήτησης συνήθως διαρκεί μήνες, αν όχι χρόνια. Το Google Ads είναι ένας φανταστικός τρόπος για να τοποθετήσετε αμέσως την επιχείρησή σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Risus eget massa quam eget risus
eget massa quam eget.

Διαφημιστική καμπάνια

Ενώ μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική Google Ads μπορεί να κάνει θαύματα για την επιχείρησή σας, μια κακή διαχείριση ή αναποτελεσματική καμπάνια θα εξαντλήσει τα οικονομικά σας χωρίς να επηρεάσει την απόδοση του ιστότοπού σας.

Το πρόβλημα είναι ότι οι εξαιρετικές καμπάνιες του Google Ads δεν ρυθμίζονται εύκολα ή γρήγορα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης Google Ads είναι μια αξιόλογη επένδυση.

Διαφημίσεις Google

Στη Onesmart Promotion, έχουμε σχεδόν μια δεκαετία εμπειρίας στο Google Ads και οι ειδικοί μας είναι πλήρως διαπιστευμένοι στην Google. Γνωρίζουμε πώς να εκτελούμε το Google Ads που εξασφαλίζει την προβολή, τα κλικ και τις μετατροπές της επιχείρησής σας που της αξίζει.

Μπορούμε να φροντίσουμε για όλες τις πτυχές των διαφημιστικών σας καμπανιών, από τη ρύθμιση της καμπάνιας, τον έλεγχο και τη βελτιστοποίηση ζωντανών διαφημίσεων, τη διαχείριση προσφορών και τη δημιουργία αντιγράφων διαφημίσεων. Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για την επιχείρησή σας.

Είμαστε εδώ για να αυξήσουμε την επισκεψιμότητά σας, να αυξήσουμε τα έσοδά σας και να πετύχουμε τους επιχειρηματικούς σας στόχους με τις υπηρεσίες διαχείρισης Google Ads.

Ακόμη και όταν οι καμπάνιες σας ξεκινήσουν και φέρουν πωλήσεις, δεν σταματάμε εκεί. Έχουμε εμμονή με την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων, επομένως παρακολουθούμε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες και — μέσω μιας διαδικασίας συνεχούς δοκιμής και βελτίωσης — μεγιστοποιούμε την απόδοση της επένδυσής σας.

Στη Onesmart Promotion, οι ειδικοί μας, διαχειρίζονται προσωπικά τις καμπάνιες PPC σας. Ξέρουν τι κάνουν και αγαπούν αυτό που κάνουν. Χρησιμοποιούμε εργαλεία για την έρευνα, την αναφορά και την παρακολούθηση.

Γι' αυτό είμαστε εδώ !

Μια αξιόπιστη εταιρεία Google Ads που νοιάζεται για την επιχείρησή σας. Από το 2016, έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και τους δυνητικούς πελάτες και τις πωλήσεις ιστοτόπων τους. Το πετύχαμε αυτό χρησιμοποιώντας τακτικά δοκιμασμένες στρατηγικές μάρκετινγκ πληρωμής ανά κλικ. Διαχειριζόμαστε δαπάνες εκατομμυρίων ανά μήνα.

Κάθε καμπάνια Google Ads που εκτελούμε εστιάζει σε ένα πράγμα που κάνει τη διαφορά στην επιχείρησή σας: την αύξηση δυνητικών πελατών και τις πωλήσεις. Επειδή οι πελάτες μας δεν συνδέονται ποτέ με μια μακροχρόνια σύμβαση ελάχιστης διάρκειας, αυτή η εστίαση στους δυνητικούς πελάτες και τις πωλήσεις είναι αυτό που τους κρατά μαζί μας.

Δεν μας αρέσει τίποτα περισσότερο από το να επιτυγχάνουμε τους στόχους CPA μας και να βλέπουμε έναν πελάτη να αναπτύσσεται, να κλιμακώνεται και να επεκτείνει την επιχείρησή του. Η δημοφιλία του brand και η αίσθηση του επιτεύγματος που φέρνει το να γνωρίζουμε ότι έχουμε συμβάλει σε αυτήν την ανάπτυξη είναι εξαιρετικά εθιστικό.

Πώς κάνουμε τη Διαχείριση διαφημίσεων Google;

Έχουμε χρόνια εμπειρίας στο Google Ads και μερικές απίστευτες ιστορίες επιτυχίας επιχειρήσεων που βοηθήσαμε να αναπτυχθούν και να ξεπεράσουν τους στόχους τους. Η έμπειρη μας ομάδα των PPC (pay per click) βασίζεται στα αποτελέσματα και διαθέτει τις δεξιότητες, την εμπειρία και την τεχνογνωσία που απαιτείται για να έχετε την επιχείρησή σας συνεπή και με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Έλεγχος καμπάνιας Google Ads

Έχετε ήδη υπάρχουσες καμπάνιες Google Ads που δεν πραγματοποιούν μετατροπές; Θα σας παρέχουμε μια βαθιά ανάλυση της απόδοσης της καμπάνιας σας στο Google Ads και θα εξετάσουμε τις βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν για να δώσουν σε αυτήν την απόδοση την απαραίτητη ώθηση.

Ρύθμιση καμπάνιας

Φροντίζουμε για τη ρύθμιση από άκρο σε άκρο μιας μεγάλης γκάμας καμπανιών Google Ads. Είμαστε ειδικοί στη δημιουργία διαφόρων επιτυχημένων και κερδοφόρων καμπανιών, συμπεριλαμβανομένων των διαφημίσεων αναζήτησης, των διαφημίσεων με καταχωρίσεις προϊόντων (PLA ή των διαφημίσεων Αγορών Google), των διαφημίσεων προβολής, των διαφημίσεων επαναληπτικού μάρκετινγκ, των RLSA (Λίστες επαναληπτικού μάρκετινγκ για διαφημίσεις αναζήτησης) και των διαφημίσεων YouTube.

Διαχείριση καμπάνιας

Είτε έχετε ήδη ένα σύνολο καμπανιών Google Ads που χρειάζονται κάποιο TLC είτε χρειάζεστε ένα εντελώς νέο σύνολο καμπανιών για τη δημιουργία, μπορούμε να διαχειριζόμαστε τακτικά τις καμπάνιες σας για μέγιστη κερδοφορία.

Παρακολούθηση μετατροπών

Η παρακολούθηση μετατροπών είναι απολύτως ζωτικής σημασίας για τη συνολική επιτυχία των καμπανιών πληρωμής ανά κλικ. Χωρίς αυτό, ουσιαστικά προσφέρουμε στο σκοτάδι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διασφαλίζουμε ότι η παρακολούθηση μετατροπών έχει ρυθμιστεί σωστά. Με αυτήν τη λειτουργία, μπορούμε να μετρήσουμε με ακρίβεια την απόδοση των καμπανιών και των σελίδων προορισμού σας και να κάνουμε τυχόν σχετικές βελτιστοποιήσεις.

Δημιουργία κειμένων διαφήμισης

Γράφουμε ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό κείμενο του Google Ads που συνοψίζει την επιχείρησή σας και το όραμα της επωνυμίας σας και ενθαρρύνει τους χρήστες να κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας. Επίσης, θα δοκιμάζουμε τακτικά την απόδοση της διαφήμισης, τροποποιώντας το κείμενο ή προσθέτοντας νέες παραλλαγές για να διασφαλίσουμε ότι παραμένουμε συνεχώς μπροστά από το παιχνίδι.

Ανάπτυξη σελίδας προορισμού

Κάθε φορά που βλέπουμε το Google Ads να κατευθύνει τους ανθρώπους σε αδύναμες σελίδες προορισμού, είμαστε σκεπτικοί. Προκειμένου οι διαφημιστικές καμπάνιες να έχουν πραγματικά αποτελέσματα που αυξάνουν τα έσοδα, πρέπει να συνοδεύονται από συναρπαστικό περιεχόμενο σελίδας προορισμού. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις σελίδες προορισμού – καθ ότι είμαστε μια κορυφαία εταιρία SEO στην Ελλάδα. Η συγγραφική ομάδα μας μπορεί να γράψει σελίδες προορισμού με SEO που αποτυπώνουν τη φωνή και τις αξίες της επωνυμίας σας.

Wish you were here

Augue egestas enim mattis aenean pellen tesque donec arcu aliquet sit urnaeu.