Σχεδιασμός και κατασκευή e-shop

Παρέχουμε 100% εγγύηση λειτουργικότητας και ταχύτητας
Το ηλεκτρονικό εμπόριο, για να είναι αποτελεσματικό, πρέπει να είναι κατανοητό και να αναπτύσσεται πάντα με γνώμονα τον τελικό πελάτη στον οποίο απευθύνεται.

ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Μέσα από το ηλεκτρονικό εμπόριο μπορείς, να έχεις πρόσβαση σε μια πολύ ευρύτερη παγκόσμια αγορά και να ανταγωνίζεσαι σε αυτή.

ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Έχουμε εργαστεί σε περισσότερα από 400 έργα. Γνωρίζουμε καλά την γλώσσα των e-shops, και έχουμε επίσης αναπτύξει προσαρμοσμένες λύσεις. Η τεχνογνωσία μας είναι στη διάθεσή σου για να βρεις την καλύτερη λύση για το σχεδιασμό του ιδανικού ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά δεν μπορεί να πουλήσει στο διαδίκτυο τόσο απλά, τόσο εύκολα. Πέρα από την τεχνολογική επιλογή για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το πιο σημαντικό πράγμα και η πρόκληση είναι να ξεπεραστεί είναι να αναπτυχθεί ένα σαφές επιχειρηματικό μοντέλο. Η τεχνολογία είναι απλά μέρος της δουλειάς και όχι η ίδια η λύση.

Κατασκευή e-shop

Τον τελευταίο καιρό, η άνοδος του ηλεκτρονικού εμπορίου και η εξέλιξη των αγοραστικών συνηθειών των χρηστών έχουν καταστήσει όλο και περισσότερο εκμεταλλευόμενο αυτό το είδος πώλησης ως επιχειρηματικό μοντέλο καθημερινά και κάθε λεπτό.
Branding & Digital Marketing Agency
Onesmart Promotion
Το να είναι κάποιος σε θέση να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν είναι το ίδιο με ένα σαφές ψηφιακό επιχειρηματικό μοντέλο. Είναι ένα σημαντικό στοιχείο της αλυσίδας αξίας, αλλά όχι το μόνο. Πρέπει να αναπτυχθεί ένα ηλεκτρονικό εμπόριο με ψηφιακό μάρκετινγκ λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πτυχές, που θα επηρεάσουν τις μελλοντικές επιδόσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος στο σύνολό του και φυσικά την φήμη του εταιρικού προφίλ.

Στην Onesmart Promotion σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες, που αποδίδουν δυνητικά στους χρήστες από την πρώτη ημέρα φέρνοντας έσοδα και δημοφιλία στο brand. Αλλά όπως συμβαίνει σε μια παραδοσιακή επιχείρηση, το να συγκεντρώσεις και να ξεκινήσεις ένα ηλεκτρονικό εμπόριο, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, αλλά όπου η πραγματική δυσκολία έγκειται στο ότι αυτή η επιχειρηματική πρόταση έχει αξία και, πάνω απ ‘όλα, είναι σημαντική για την επιχείρηση και χρησιμοποιείται από τους δυνητικούς πελάτες που στοχεύουμε.
Σχεδιασμός και κατασκευή e shop onesmart promotion

Κατασκευή e-shop, Onesmart Promotion

Ειδικές Υπηρεσίες:

  • Εταιρικό προφίλ & Διαφήμιση
  • Μελέτη και δημιουργία Branding
  • Ανασχεδιασμός εταιρικού προφίλ
  • Εταιρική στόχευση / Ανταγωνισμός
  • Κατασκευή ιστοσελίδων & E-shop
  • SEO, Διόρθωση SEO, Αφαίρεση ποινών Google

Κάλεσε μας τώρα !!!

στο 693 4826001 ή στο 2661 700995
top