Συνεργάτης Yandex

Η Onesmart Promotion είναι συνεργάτης της Yandex για την Ελλάδα , με καταχωρήσεις στην μηχανή αναζήτησης της Yandex , παρακολούθηση και ανάλυση στατιστικών , και στην διαφήμιση εικόνας και περιεχομένου.
Οι Ρώσοι ανταγωνιστές είναι μυστήριο για εσάς. Εφαρμόζουμε μια γρήγορη ανάλυση των τοπικών εταιρειών σε κοινωνικά μέσα και μηχανές αναζήτησης, καθώς και σύνθετη έρευνα αγοράς για αρκετές σελίδες.

Το γλωσσικό εμπόδιο δεν σας επιτρέπει, να επικοινωνείτε με έναν δυνητικό πελάτη; Μιλάμε πολλές γλώσσες, είμαστε διαμεσολαβητές μεταξύ εσάς και των πελατών σας.

η δύναμη στην Ρωσία

Έχουμε υλοποιήσει δεκάδες εκστρατείες για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις από την Ευρώπη και την Ασία. Ανάλογα με τους στόχους της εκστρατείας, έχουμε αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας της επιχείρησης (brand), και των πωλήσεων στις ανατολικές αγορές.

Συνεργάτης Yandex

Η Yandex, όπως και η Google, πωλεί διαφημίσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης. Το σύστημα που σας επιτρέπει, να τοποθετήσετε τις διαφημίσεις σας ονομάζεται Yandex.Direct.
Branding & Digital Marketing Agency
Onesmart Promotion
Διαφήμιση στην αναζήτηση Yandex
Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας. Η τιμή για κάθε κλικ καθορίζεται μέσω δημοπρασίας και εξαρτάται από τις προσφορές των ανταγωνιστών σας και την ποιότητα των διαφημίσεών σας.. Οι διαφημίσεις εμφανίζονται πάνω ή κάτω από τα αποτελέσματα αναζήτησης όπως στην Google.

Διαφήμιση στο δίκτυο συνεργατών Yandex

Εκτός από τη διαφήμιση στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης, έχετε την ευκαιρία να τοποθετήσετε διαφημίσεις στο δίκτυο συνεργατών, που ονομάζεται δίκτυο διαφήμισης Yandex. Σε αντίθεση με τη διαφήμιση στο δίκτυο αναζήτησης που ανταποκρίνεται στις τρέχουσες απαιτήσεις των χρηστών, η διαφήμιση στο δίκτυο συνεργατών επικεντρώνεται στα ενδιαφέροντα του χρήστη, στη συμπεριφορά περιήγησης και στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας που ο χρήστης βλέπει προς το παρόν.

Σε αυτήν την περίπτωση, χρεώνεται επίσης χρέωση για κάθε κλικ στη σύνδεση διαφημίσεών σας. Εκτός από το μήνυμα κειμένου, μπορείτε να προσθέσετε μια ελκυστική φωτογραφία ή μια φωτογραφία του προϊόντος σας.
yandex logo onesmart promotion 768x297

Συνεργάτης Yandex, Onesmart Promotion

Ειδικές Υπηρεσίες:

  • Εταιρικό προφίλ & Διαφήμιση
  • Μελέτη και δημιουργία Branding
  • Ανασχεδιασμός εταιρικού προφίλ
  • Εταιρική στόχευση / Ανταγωνισμός
  • Κατασκευή ιστοσελίδων & E-shop
  • SEO, Διόρθωση SEO, Αφαίρεση ποινών Google

Κάλεσε μας τώρα !!!

στο 693 4826001 ή στο 2661 700995
top