Στοχευμένη διαφήμιση

Οι καμπάνιες αμειβόμενης στόχευσης βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα για να εκτελεστούν σωστά.
Χρησιμοποιώντας τα κορυφαία ερευνητικά εργαλεία στην Onesmart Promotion, δημιουργούμε όλες τις καμπάνιες γύρω από τις βέλτιστες λέξεις-κλειδιά, το χρονοδιάγραμμα και την τιμολόγηση για να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση της επένδυσης.

η δύναμη της δημοφιλίας

Η στόχευση και η έρευνα ανταγωνιστών μας επιτρέπει, να μάθουμε από τα λάθη τους, ώστε να μην τα κάνετε και εσείς. Η έρευνά μας δεν περιορίζεται στη δημιουργία μιας καμπάνιας. Οι συνεχιζόμενες έρευνες συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εκστρατείας για να ταιριάξουν και να βελτιστοποιήσουν τη στόχευση μας. Παρέχουμε προσαρμοσμένο βελτιστοποιημένο περιεχόμενο για κινητά για το κοινό-στόχο σας, με μοναδικό σκοπό την προσέλκυση και διατήρηση πελατών.

Στοχευμένη διαφήμιση

Η δημιουργία και επιμέλεια του στοχευμένου σχεδιασμού διαφημίσεων εφαρμόζεται τόσο για την προσέλκυση όσο και για τη μετατροπή των πελατών και χρησιμοποιούνται σε όλες τις καμπάνιες μας.
Branding & Digital Marketing Agency
Onesmart Promotion
Οι καταλυτικές σελίδες στόχευσης έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη μετατροπή των πελατών και για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών προσπαθειών που πληρώνουν ανά κλικ. Ο στόχος κάθε επιτυχούς καμπάνιας στόχευσης στοχεύει στη μετατροπή ενός θεατή σε έναν πελάτη ή σε μια μετατροπή. Οι προσαρμοσμένες σελίδες προορισμού προσαρμόζονται αποκλειστικά για τη δημιουργία πελατών, που χρησιμοποιούν αποδεδειγμένη μεθοδολογία που βασίζεται στην έρευνα.

Στην Onesmart Promotion παρέχουμε μηνιαίες αναφορές, επιμετρούμενες από ένα μέλος της ομάδας μας. Όχι μόνο θα σας προσφέρουμε πληροφορίες σχετικά με το πόσο καλά εκτελούνται οι διαφημίσεις σας, αλλά ο διαχειριστής λογαριασμών πληρωμένης τοποθέτησης θα αναλύσει την αναφορά για εσάς και θα καταργήσει τις περιπλοκές κατά τρόπο που μπορείτε να καταλάβετε.
Στοχευμένη διαφήμιση onesmart promotion 3

Στοχευμένη διαφήμιση, Onesmart Promotion

Ειδικές Υπηρεσίες:

  • Εταιρικό προφίλ & Διαφήμιση
  • Μελέτη και δημιουργία Branding
  • Ανασχεδιασμός εταιρικού προφίλ
  • Εταιρική στόχευση / Ανταγωνισμός
  • Κατασκευή ιστοσελίδων & E-shop
  • SEO, Διόρθωση SEO, Αφαίρεση ποινών Google

Κάλεσε μας τώρα !!!

στο 693 4826001 ή στο 2661 700995
top