ΟΜΑΔΑ

Το digital marketing χρειάζεται διορατικότητα

η-ομάδα-μας-onesmart-promotion

Το μυστικό μας

Μοιραζόμαστε κοινές αξίες σεβασμού και συνεργασίας. Έχουμε έναν ενοποιημένο στόχο και όραμα έργου. Επαναπροσδιορίζουμε τα ψηφιακά προϊόντα μας και κάνουμε σφαιρική αξιολόγηση για να έχουμε το καινοτόμο αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε..

Η ομάδα μας

Ομάδα σημαίνει συλλογικότητα, επικοινωνία, ενθουσιασμός, αγάπη για την εξέλιξη. Αυτή είναι η ομάδα μας. Το συστατικό της επιτυχίας της κάθε εταιρείας είναι, όλοι αυτοί που την απαρτίζουν να έχουν ακριβώς τους ίδιους στόχους και τα ίδια όνειρα.

Onesmart Promotion

Να μπορούν, να κατανοούν τις δυσκολίες και να μπορούν να δίνουν λύσεις χωρίς να πιέζονται από τα πρέπει. #Επιτυχία #σημαίνει ελεύθερη βούληση , στις αποφάσεις και μεθοδικότητα στον στόχο της ομάδας.

Κώδικας

Η Onesmart Promotion εφαρμόζει ένα μοντέλο συλλογικής εργασίας για τους στόχους της, με βάση την ανάπτυξη των προσωπικοτήτων και την γνώση στην ομάδα. Η #στρατηγική μας έχει μια κοινή πορεία και είναι αυτή που μας δίνει κάθε ημέρα νέες συνεργασίες και ανάπτυξη. Ομαδική εργασία = επιτυχία.

Η Onesmart Promotion επικεντρώνεται σε κάθε έργο με έντονη πρωτοτυπία, μεταδίδοντας τις πιο ευεργετικές τεχνικές μάρκετινγκ διαφορετικά για κάθε πελάτη της.

Με έδρα την Κέρκυρα, η ομάδα μας είναι απίστευτα ενεργητική, δημιουργική και αφοσιωμένη στην παροχή μόνο της καλύτερης δουλειάς στον τομέα τους. Φυσικά, γνωρίζουμε ότι έχετε ακούσει τέτοιου είδους παρουσιάσεις και στο παρελθόν. Αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι κρατάμε τις άριστες αξιολογήσεις των πελατών μας και εκπληρώνουμε τις υποσχέσεις μας.

Πρόσβαση στην πλήρη εμπειρία

Προληπτικές, αποτελεσματικές λύσεις μάρκετινγκ. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε ξεχωριστές υπηρεσίες μάρκετινγκ για τις μικρές, μεσαίες & μεγάλες επιχειρήσεις όπως η δική σας.
Design

74%

Marketing

83%

Branding

92%

brands

Brands Πελατών μας

Onesmart Promotion
ΟΜΑΔΑ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

ONESMART PROMOTION
Google

Τι λένε οι πελάτες μας

Onesmart Promotion

Unique & innovative

Η ομάδα μας απαρτίζεται από επιχειρηματικά στελέχη διαφόρων ειδικοτήτων.
Επίσης διαθέτουμε δεκάδες συνεργάτες που έχουν την εμπιστοσύνη μας για την ανάπτυξη ειδικών σημείων των έργων μας.

top