Μάρκετινγκ και περιεχόμενο

Μάρκετινγκ & δημιουργία περιεχομένου, ο πυρήνας στο μάρκετινγκ
Η γνώση, τα δεδομένα και η εμπειρία της ομάδας Marketing θέτει την Onesmart Promotion σε μια διαφορετική θέση στον ανταγωνισμό στην δημιουργία περιεχομένου με βαθιά γνώση του ευρύτερου φάσματος μάρκετινγκ και πώς μπορεί να αξιοποιήσει το περιεχόμενο, για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση των πελατών και τα έσοδα της επιχείρησης από την κίνηση στο διαδίκτυο.

Social Media & Προσαρμοσμένο Περιεχόμενο
Η σημασία του ενεργού Brand, στο υψηλής ποιότητας περιεχόμενο που έχει στα Social Media είναι πρωταρχικής σημασίας για την επιτυχία μιας καμπάνιας μάρκετινγκ στο διαδίκτυο.

Υπηρεσία δημιουργίας περιεχομένου

Η μεθοδολογία της Onesmart Promotion δεν καλύπτει μόνο την εκτέλεση σε πολλαπλές πλατφόρμες αλλά την καταλληλότητα του περιεχομένου για διαφορετικούς σκοπούς καναλιών, συσκευών και καμπάνιας. Οι ομάδες περιεχομένου δημιουργούν κείμενα, υψηλής ποιότητας βίντεο και φωτογραφίες, ώστε να μπορούν, να τοποθετηθούν σε διάφορα κανάλια όπως το YouTube, το Facebook & Instagram.

Υπηρεσία προσαρμοσμένου περιεχομένου Social Media
Το blogging μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους, για να βελτιώσει το προφίλ των εταιρειών. Η χρήση συνηθισμένου περιεχομένου blog υψηλής ποιότητας θα ενισχύσει την ταξινόμηση της μηχανής αναζήτησης και θα παρέχει περιεχόμενο για τον καταναλωτή, προσθέτοντας το βάθος του περιεχομένου του καναλιού και των κοινωνικών μέσων. Η Onesmart Promotion δημιουργεί υψηλό περιεχόμενο ιστολογίου, που βελτιώνει το περιεχόμενο και βελτιστοποιεί το SEO, για να βοηθήσει τους πελάτες της να κατατάσσονται υψηλότερα από ότι οι ανταγωνιστές οργανικά στο Google. Επίσης γνωστό ως μάρκετινγκ περιεχομένου, το blogging μπορεί να παράγει εξαιρετικά υψηλή απόδοση επένδυσης τόσο σε βραχυπρόθεσμο όσο και σε μακροπρόθεσμο επίπεδο.

Μάρκετινγκ & δημιουργία περιεχομένου

Υπηρεσία δημιουργίας περιεχομένου blog
Το περιεχόμενο ήχου είναι ένα πολύ διαδεδομένο είδος περιεχομένου, το οποίο, όταν παράγεται σε υψηλή ποιότητα, είναι ένα ισχυρό εργαλείο απόκτησης πελάτη. Το μάρκετινγκ περιεχομένου σε μορφή ήχου μπορεί να είναι αποτελεσματικό σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων των Podcasts, των δακτυλικών ήχων ή της βελτιστοποίησης για φωνητικά αναγνωρισμένες αναζητήσεις. Φέτος, πάνω από 1 δισεκατομμύριο φωνητικές αναζητήσεις θα γίνουν κάθε μήνα παγκοσμίως, γεγονός που καθιστά το φωνητικό αναγνωρισμένο, βελτιστοποιημένο περιεχόμενο κειμένου σημαντικό. Η ομάδα SEO της Onesmart Promotion βελτιστοποιεί όλους τους ιστότοπους των πελατών της για την δυνατότητα αναζήτησης φωνής.
Branding & Digital Marketing Agency
Υπηρεσία δημιουργίας podcast και φωνητικής αναζήτησης
Φρένο στην αντιγραφή – Δημιουργικά βελτιστοποιημένο περιεχόμενο
Η αντιγραφή αποτελεί φυσικό φαινόμενο της καθημερινής διαχείρισης των καναλιών των κοινωνικών μέσων, των ιστότοπων, των ιστολογίων, των ενημερωτικών δελτίων και της ανάπτυξης SEO.
Η δέσμευση αντιγράφου που συλλαμβάνει το ξεχωριστό στυλ της επωνυμίας της επιχείρησής ενώ ταυτόχρονα ικανοποιεί τους αλγόριθμους της Google, που αλλάζουν συνεχώς είναι η μισή τέχνη, η μισή επιστήμη.
Ένα αληθινό πάθος που έχει η ομάδα μας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του πελάτη της Onesmart Promotion μας βοηθούν, να επιτύχουμε μια μαγευτική μορφή γραπτής αφήγησης.
Όλα στον γραπτό λόγο συνδυάζονται με μια ευρύτερη άποψη της ανάλυσης των ανταγωνιστών, των δεδομένων λέξεων-κλειδιών, των όγκων αναζήτησης και της προηγούμενης εμπειρίας της εταιρίας μας.
Μάρκετινγκ & δημιουργία περιεχομένου onesmart promotion

Μάρκετινγκ & δημιουργία περιεχομένου,
Onesmart Promotion

Ειδικές Υπηρεσίες:

  • Εταιρικό προφίλ & Διαφήμιση
  • Μελέτη και δημιουργία Branding
  • Ανασχεδιασμός εταιρικού προφίλ
  • Εταιρική στόχευση / Ανταγωνισμός
  • Κατασκευή ιστοσελίδων & E-shop
  • SEO, Διόρθωση SEO, Αφαίρεση ποινών Google

Κάλεσε μας τώρα !!!

στο 693 4826001 ή στο 2661 700995
top