Κατασκευή ιστοσελίδας Πρέβεζα, Praline Pastry

1 min


0
Κατασκευή-ιστοσελίδας-Branding-Praline-Pastry-Πρέβεζα

Κατασκευή ιστοσελίδας , Branding , Praline Pastry, Πρέβεζα με έμφαση σε κινητές συσκευές

Τεχνολογία που χρησιμοποιήσαμε για αυτό το έργο:

  • RIA ( Rich Internet Applications ) πλούσια, διαδραστικά interfaces χρηστών και τεχνολογία Ajax, με άλλα λόγια δυναμικό περιεχόμενο και ιστοσελίδες που ανανεώνουν μόνο όποιο περιεχόμενό τους αλλάζει.
  • JavaScript Ο κώδικας Javascript μιας σελίδας περικλείεται από τις ετικέτες της HTML <script type=”text/javascript”> και </script>
  • Tagging δυνατότητα χαρακτηρισμού με σημασιολογικές λέξεις ( tags ), ιστοσελίδων, φωτογραφιών, κειμένων, γενικά του διαδικτυακού περιεχομένου. Από εδώ προέρχεται και ο όρος social bookmarking. Οι προσωπικές προτιμήσεις και ενδιαφέροντα των χρηστών για οτιδήποτε τους ενδιαφέρει μπορούν να ταξινομηθούν και να είναι διαθέσιμα και στους υπολοίπους. Για παράδειγμα, πολύ δημοφιλής είναι η ιστοσελίδα Del.icio.us όπου οι χρήστες παρουσιάζουν και χαρακτηρίζουν με tags τις αγαπημένες τους ιστοσελίδες (bookmarks), αλλά και το Flickr όπου οι χρήστες μοιράζονται και χαρακτηρίζουν τις φωτογραφίες που ανεβάζουν . Έτσι, από τη μια οι χρήστες οργανώνουν τα δεδομένα πολύ καλύτερα και από την άλλη κοινωνικοποιούνται, γνωρίζοντας και άλλα άτομα μέσα από τους κοινούς χαρακτηρισμούς για τις φωτογραφίες τους.
  • Χρήση CSS ( Cascading Style Sheets ) για να γίνεται διαχωρισμός των δεδομένων πληροφορίας από τα δεδομένα μορφοποίησης σε μια ιστοσελίδα. Αυτό προσφέρει και οικονομία στο εύρος ζώνης του δικτύου αλλά και ευελιξία στον τρόπο παρουσίασης των δεδομένων, αφού ο χρήστης τα βλέπει ανάλογα με το CSS που ο ίδιος έχει.
  • Πρωτόκολλα δικτύου REST και SOAP που χρησιμοποιούν απλές εντολές HTTPS ( get, post, put ) για ανάκτηση δεδομένων από τους servers.
  • Χρήση ανοικτού λογαριασμού ( Linux σαν λειτουργικό σύστημα, Apache σαν web server, MySQL σαν βάση δεδομένων, PHP, Pearl, σαν γλώσσες προγραμματισμού )
  • Χρήση σημασιολογικών δεδομένων και microformats για να περιγράφεται η σημασία των δεδομένων που περιέχουν οι ιστοσελίδες. Με αυτόν τον τρόπο τοποθετούνται σε κατηγορίες και η αναζήτησή τους γίνεται πιο εύκολη και πιο αποδοτική.
  • Bootstrap. Το Bootstrap παρέχει ένα σύνολο στυλ που παρέχουν βασικούς ορισμούς στυλ για όλα τα βασικά στοιχεία HTML. Αυτά παρέχουν ενιαία, σύγχρονη εμφάνιση για πίνακες, μορφοποίηση κειμένου, καθώς και στοιχεία μιας φόρμας.
  • iSeo Onesmart Promotion, Βελτιστοποίηση αναζήτησης (SEO), τεχνητής νοημοσύνης.Το Artificial intelligence SEO είναι ένα δικό μας σύστημα συγχρονισμού αλγόριθμων και κώδικα με τις κονσόλες της google, της Bing κα της Yandex.Από τα μαρκαρίσματα περιεχομένου μέχρι και τις ετικέτες όλα μπαίνουν σε ένα ζωντανό συγχρονισμό με κώδικα στον πυρήνα php παράγοντας τις δημοφιλείς λέξεις κλειδιά και προσφέροντας άμεσα την θέση αναζήτησης.

Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0
Onesmart Promotion

Παρέχουμε υπηρεσίες Branding & Digital Marketing υψηλού επιπέδου. Μειώνουμε τα αρνητικά αποτελέσματα στο brand και δίνουμε λύσεις στην προώθηση και την αύξηση πωλήσεων και τζίρου. Στόχος μας η καινοτομία και η σταθερότητα στην επιχειρηματικότητα.

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *