ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ONESMART PROMOTION

DPO, Υπέυθυνος ανάπτυξης επιθετικού μάρκετινγκ , Google Partner , Yandex.Advertising

ΕΦΗ ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ / ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ιδιοκτήτρια του ΚεΔιΒιΜ2 Εξέλιξη Πρέβεζας , Υπεύθυνη προγραμμάτων ανθρώπινου δυναμικού επιχειρήσεων ΕΣΠΑ, ΟΑΕΔ, Ανάπτυξη και αξιολόγηση

ΒΑΣΩ ΧΕΙΡΑΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ , BLOGGER, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ

Digital Marketing

IRINA ALEXAKI ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ , CEO REMARKETING RUSSIA, YANDEX PARTNER

CEO Corfuwedding.ru, Cfulife.com Russia Advertising specialist

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ , BLOGGER

Φοιτήτρια αγγλικής φιλολογίας

Το digital marketing χρειάζεται διορατικότητα

Ομάδα σημαίνει συλλογικότητα, επικοινωνία, ενθουσιασμός, αγάπη για την εξέλιξη. Αυτή είναι η ομάδα μας. Το συστατικό της επιτυχίας της κάθε εταιρείας είναι, όλοι αυτοί που την απαρτίζουν να έχουν ακριβώς τους ίδιους στόχους και τα ίδια όνειρα.

Να μπορούν, να κατανοούν τις δυσκολίες και να μπορούν να δίνουν λύσεις χωρίς να πιέζονται από τα πρέπει. #Επιτυχία #σημαίνει ελεύθερη βούληση , στις αποφάσεις και μεθοδικότητα στον στόχο της ομάδας. Η Onesmart Promotion εφαρμόζει ένα μοντέλο συλλογικής εργασίας για τους στόχους της, με βάση την ανάπτυξη των προσωπικοτήτων και την γνώση στην ομάδα. Η #στρατηγική μας έχει μια κοινή πορεία και είναι αυτή που μας δίνει κάθε ημέρα νέες συνεργασίες και ανάπτυξη. Ομαδική εργασία = επιτυχία.

Καινοτομία

Ολόκληρο το γραφείο μας είναι δεμένο με την επιχειρηματική δυναμική καινοτομία. Επομένως, αν η πρόκλησή μας είναι, να μεταμορφώσουμε τις επιχειρήσεις, να σχεδιάσουμε βιωματικές εμπειρίες ή να ενεργοποιήσουμε νέα ακροατήρια, πιέζουμε το χρόνο και το πρόγραμμά μας  στο μέγιστο δυνατό. Όχι μόνο για να κάνουμε κάτι καινούργιο, αλλά για να κάνουμε το καλύτερο.