Ζωντανεύουμε τις επιχειρήσεις

Αφήστε την Onesmart Promotion να ζωντανέψει και να αναδείξει την επιχείρησή σας με ένα δυνατό εταιρικό προφίλ και όνομα (brand).

Branding: Το όπλο για την ανάπτυξη.

Χωρίς την καθιέρωση της επωνυμίας (brand), δεν υπάρχει εταιρεία, προϊόν ή υπηρεσία, χωρίς προσωπικότητα και χωρίς χαρακτήρα, απρόσωπη και αόρατη μάρκα. Η Onesmart Promotion είναι μια ειδική εταιρεία στο branding. Κατά τη γνώμη μας, οι καλύτερες μάρκες χρησιμοποιούν διακριτικά οπτικά και λεκτικά στοιχεία, βασισμένα στην ουσία της μάρκας, για να δημιουργήσουν μια μεγάλη ιδέα.

Ζωντανεύουμε τις επιχειρήσεις

Αποκτώντας μια σωστή και δυνατή ιδέα οι άνθρωποι (καταναλωτές) θα αγκαλιάσουν την επωνυμία σας, καθιστώντας την μέρος της καθημερινής τους ζωής. Φυσικά είναι δύσκολο για τις επιχειρήσεις να βρουν αυτήν την ιδέα. Και η λήψη των αποφάσεων σχετικά με την ανάδειξη του brand  είναι μεγάλο ρίσκο. Εδώ ερχόμαστε εμείς για να αναλάβουμε, να σας καθοδηγήσουμε και να αναδείξουμε ολόκληρη την επιχείρησή σας με νέες ιδέες και επαγγελματισμό.

Το λογότυπο είναι η ισχυρή, συμβολική συντομεύση της κάθε επιχείρησης. Είναι δύσκολο, να φανταστεί κανείς έναν κόσμο χωρίς λογότυπα. Ταυτόχρονα, το λογότυπο δεν είναι ο μόνος τρόπος, για να ορίσετε μια επιχείρηση.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και επιστημονικών κλάδων, για να δημιουργήσει την πλήρη εικόνα του brand. Από την στρατηγική, την τοποθέτηση και την διαφοροποίηση, έως τα πιο απτά στοιχεία όπως το χρώμα, η τυπογραφία, τα γραφικά, η φωτογραφία, η απεικόνιση και ο σχεδιασμός. Σε συνδυασμό, όλα αυτά τα στοιχεία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μιας αξέχαστης μάρκας, όχι μόνο ενός νέου ονόματος, λογότυπου ή οπτικής ταυτότητας.
Branding & Digital Marketing Agency
Βοηθάμε δραστικά στην ανάπτυξη των εταιρειών
Η Onesmart Promotion είναι μια εταιρεία καθιερωμένη στην δημιουργία εταιρικών προφιλ στην Ελλάδα. Χρησιμοποιούμε τη δύναμη του branding – στρατηγική, οπτική και λεκτική ταυτότητα – για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να ξεχωρίζουν από το πλήθος της αγοράς, καθιστώντας αυτές πιο αξέχαστες στην μνήμη, με ή χωρίς αλλαγή ονόματος ή λογότυπου.

Οι επιχειρήσεις συνήθως έρχονται σε εμάς, όταν θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο εμφάνισής τους και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται ο κόσμος το brand τους.. Τους βοηθάμε, να αναπτύξουν ένα όραμα για το πού θέλουν να πάνε και να τους εμπνεύσουμε να φτάσουν εκεί. Οι λόγοι για τους οποίους ενδέχεται να συνεργαστείτε με την Onesmart Promotion περιλαμβάνουν τα παρακάτω …

Η αγορά ή η τοπική αγορά σας έχει αλλάξει και θέλετε να κάνετε πιο σαφή τμηματοποίηση και διαφοροποίηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Θα θέλατε, να προσελκύσετε μια νέα γενιά πελατών και πρέπει να κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο. Βρίσκεστε σε κρίση ή η επωνυμία σας έχει χάσει λίγο την δημοφιλία της στον κόσμο και τις προτιμήσεις.

Ή… Ίσως η επωνυμία σας να μην λειτουργεί πλέον σε πρακτικό (ή συναισθηματικό) επίπεδο και είναι καιρός, να την  ανανεώσετε και να την ενεργοποιήσετε ξανά. Δεν ξεχωρίζετε πλέον από το πλήθος και πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τη θέση της επωνυμίας σας.

Ή, απλά νιώθετε ότι χρειάζεστε αλλαγή… Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, η Onesmart Promotion είναι η εταιρεία, που ψάχνετε για να ανακαλύψει εκ νέου ή να αναζωογονήσει την επιχείρησή σας.
Ζωντανεύουμε τις επιχειρήσεις onesmart promotion 2
Ζωντανεύουμε τις επιχειρήσεις onesmart promotion 3
Κατανοούμε την αξία της κάθε επωνυμίας
Ενώ η αίσθηση και η φαντασία είναι δύο στοιχεία που απαιτούνται για τη δημιουργία επωνυμίας (brand), χρησιμοποιούμε περισσότερες δεξιότητες για κάθε εταιρικό προφίλ. Διαβάζουμε. Ακούμε. Μιλάμε με τους πελάτες μας.

Κερδίζουμε γνώση με την κατανόηση των αξιών της επωνυμίας. Ανακαλύπτουμε τι κάνει το κοινό-στόχος. Εφαρμόζουμε κοινή λογική. Και, το σημαντικότερο, αναλύουμε τον ανταγωνισμό. Σε τελική ανάλυση, είναι αδύνατο να ξεχωρίσετε από το πλήθος, εάν δεν ξέρετε πώς μοιάζει το πλήθος. Μόνο όταν έχουμε μια σαφή εκτίμηση των στόχων και του ρόλου μιας επωνυμίας, αρχίζουμε να σχεδιάζουμε για να δημιουργήσουμε μια ισχυρή στρατηγική brand.

Είμαστε μια εξαιρετικά καινοτόμος εταιρεία δημιουργίας και ανάπτυξης brand και προχωράμε πέρα ​​από τη δημιουργία μιας «ευχάριστης» πρόσοψης για την επιχείρησή σας. Δημιουργούμε μάρκες με νόημα και βάθος. Ουσία και μακροζωία.

Δουλεύοντας από έξω, βάζουμε τον εαυτό μας στα μάτια των πελατών, του προσωπικού και των ενδιαφερόμενων μερών σας. Η ομάδα του δημιουργικού μας, των αναλυτών και διαχειριστών των έργων συνεργάζεται με ενθουσιασμό, για να κατανοήσει τον σκοπό της επωνυμίας σας.

Δεν φοβόμαστε, να κάνουμε δύσκολες ερωτήσεις και να ξέρουμε, πότε να εγκαταλείψουμε τους κανόνες και να απορρίψουμε τις τυπικές λύσεις. Αγνοούμε τους κανόνες της και τα πρότυπα της παλαιάς επιχειρηματικότητας, επειδή πιστεύουμε ότι καταπνίγουν τη δημιουργικότητα. Και, όταν έχουμε οραματιστεί τη μεγάλη ιδέα, θα σας βοηθήσουμε να την ενσωματώσετε στην επιχείρησή σας και να την επικοινωνήσετε μέσω κάθε καναλιού μέσων που έχουμε στη διάθεσή μας.
Ξεπαγώνουμε τις πωλήσεις
Είμαστε μια εταιρεία branding που δημιουργεί μόνιμες εντυπώσεις και ζωντανεύουμε τις επιχειρήσεις

Η Onesmart Promotion βοηθά τις επιχειρήσεις, να χτίσουν θετικές και κερδοφόρες σχέσεις μέσω ενός καλύτερου σήματος. Είμαστε ασυνήθιστοι, επειδή πιστεύουμε, ότι η συνέπεια είναι εξίσου σημαντική με τη δημιουργικότητα.

Για το σκοπό αυτό, θέτουμε πρότυπα και οδηγίες για να διασφαλίσουμε ότι οι επωνυμίες που δημιουργούμε σήμερα, θα είναι εξίσου καλές αύριο. Οι πελάτες μας γνωρίζουν, επίσης, ότι μπορούμε να είμαστε σταθερά δημιουργικοί. Ως εταιρεία branding με ισχυρό ιστορικό, εκτιμούμε έργα όλων των σχημάτων και μεγεθών.

Όποια και αν είναι η εργασία, προσφέρουμε αξιόπιστη ποιότητα, αξία και λίγο μαγεία. Μας αρέσει να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια και να βλέπουμε τις υπηρεσίες των πελατών μας σαν καταναλωτές. Επειδή θέλουμε οι πελάτες μας να έχουν μια πολύ θετική εμπειρία συνεργασίας με την εταιρεία μας.

Η επωνυμία σήμερα βρίσκεται στην καρδιά της σύγχρονης ζωής. Καθώς δημιουργούμε ή αναννεώνουμε την επωνυμία σας θα είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό όνομα ή ένα έξυπνο λογότυπο.

Θα είναι ένας τρόπος, να προωθήσετε τη σκέψη σας και τους ανθρώπους σας προς τα εμπρός. Μια νέα γλώσσα, μια συναρπαστική ιστορία βασισμένη σε αυτό που θέλουν και νοιάζονται οι άνθρωποι.

Επειδή, αυτό είναι το είδος του εταιρικού προφίλ, που δημιουργούμε είναι φτιαφμένο για να  διαρκέσει. Η πορεία που ακολουθούμε και η αγάπη για την δουλειά μας, είναι πάντα η ίδια. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι για ένα πράγμα. Θα σας βοηθήσουμε, να κάνετε μια διαρκή εντύπωση και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες σας.

Και όταν έχετε μια δυνατή επωνυμία και ταυτότητα για την οποία είστε υπερήφανοι, άμεσα θα εφαρμόσουμε σε αυτήν ένα επικοινωνιακό μάρκετινγκ σε συνδιασμό με τον ιστότοπό σας.

Οι επιχειρήσεις σήμερα χρειάζονται εταιρικό σχεδιασμό, ανάλυση, ανάπτυξη για να σταθμούν στις προκλήσεις και στις αλλαγές της αγοράς. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος.

Εμείς στην Onesmart Promotion ζωντανεύουμε και ανανεώνουμε τις επιχειρήσεις κάνοντας την κάθε επωνυμία δυνατή και βιώσιμη.
Ζωντανεύουμε τις επιχειρήσεις onesmart promotion 4

Ζωντανεύουμε τις επιχειρήσεις, Onesmart Promotion

Ειδικές Υπηρεσίες:

  • Εταιρικό προφίλ & Διαφήμιση
  • Μελέτη και δημιουργία Branding
  • Ανασχεδιασμός εταιρικού προφίλ
  • Εταιρική στόχευση / Ανταγωνισμός
  • Κατασκευή ιστοσελίδων & E-shop
  • SEO, Διόρθωση SEO, Αφαίρεση ποινών Google

Κάλεσε μας τώρα !!!

στο 693 4826001 ή στο 2661 700995
top