Τηλέφωνα επικοινωνίας

Social Media. –

Σεμινάρια Marketing

Σεμινάρια
Marketing

Θέλετε να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως επιτυχημένος έμπορος ή να αναπτύξετε πιο προηγμένες δεξιότητες στον τομέα του μάρκετινγκ;
σεμινάρια-marketing-pnesmart-promotion
Περίληψη σεμιναρίου

Το μάρκετινγκ χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη και τη διατήρηση της ζήτησης, της συνάφειας, της επωνυμίας, της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας για νια επιχείρηση ή εταιρία στην αγορά. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει οποιαδήποτε πτυχή, από την ανάπτυξη της θέσης του, τις αγορές-στόχους, την αξία για τους πελάτες και τις επικοινωνίες μάρκετινγκ. 

Το κύριο σημείο είναι να δημιουργηθεί ένας μοναδικός συνδυασμός υπηρεσιών και προϊόντων που απευθύνονται στους καταναλωτές. Είναι ο τρόπος με τον οποίο οι εταιρίες προσπαθούν να προβλέψουν τι θα ήθελαν οι άνθρωποι πριν το κάνουν οι ίδιοι.

Στην πράξη

Απελευθερώστε τις δυνατότητές σας και εξοπλιστείτε με τις απαραίτητες δεξιότητες για να γίνετε γνώστης μάρκετινγκ της παγκόσμιας αγοράς. Σας παρουσιάζουμε το απόλυτο σεμινάριο μάρκετινγκ, ειδικά σχεδιασμένο για τα άτομα που θέλουν να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητές τους στο επάγγελμα του Μάρκετινγκ ή της επιχείρησής τους. Είτε είστε αρχάριος φοιτητής είτε ήδη επιχειρηματίας, αυτό το μάθημα θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία να γίνετε επιτυχημένος.

Η Onesmart Promotion προσφέρει αυτό το σεμινάριο μάρκετινγκ για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας ή της εταιρίας σας. Αυτό το σεμινάριο προσφέρεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν τις ιδέες και τις στρατηγικές μάρκετινγκ ή απαιτούν τις δεξιότητες για συγκεκριμένες εργασίες μάρκετινγκ.

Αυτό το σεμινάριο Μάρκετινγκ είναι ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν ικανοί να επιτύχουν σε αυτόν τον τομέα.

Αυτό το μάθημα Μάρκετινγκ περιλαμβάνει διάφορες ενότητες και Υποενότητες που βασίζονται σε υψηλότερο επίπεδο. Θα μάθετε τα βασικά του μάρκετινγκ, το μάρκετινγκ πολλαπλών επιπέδων, τις βασικές αρχές πωλήσεων, τα δέκα μυστικά πωλήσεων για το μάρκετινγκ, τις ομάδες κινήτρων πωλήσεων, τις προσωπικές πωλήσεις, την αναζήτηση και τη δημιουργία δυνητικών πελατών. Επιπλέον, καλύπτει επίσης την καθοδήγηση πωλητών, τις soft skills, τη γλώσσα του σώματος ως διευθυντής πωλήσεων, τις στρατηγικές επικοινωνίας, το διαδικτυακό μάρκετινγκ, το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τις δεξιότητες διαπραγμάτευσης και το μάρκετινγκ που ξεπερνά τις αντιρρήσεις πωλήσεων.

Επιτυχία

Ακολουθήστε τα όνειρά σας εγγραφείτε στο σεμινάριο σήμερα και αναπτύξτε την εμπειρία, τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.