Τηλέφωνα επικοινωνίας

Social Media. –

Σεμινάρια Branding

Σεμινάρια Branding

Η Onesmart Promotion παρέχει την δυνατότητα online & offline σεμιναρίων branding και απευθύνετε σε όλους όσους θέλουν να μάθουν την σημασία του branding στα εταιρικά προφίλ, τον τρόπο δημιουργίας, στρατηγικής και προώθησης.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Πίσω από κάθε επιτυχημένη επωνυμία (brand), υπάρχει μια καλά καθορισμένη, συνεκτική στρατηγική της ομάδας. Σε όλα τα αξιόπιστα γραφεία branding, πριν δημιουργηθεί μια ταυτότητα brand και πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία για το σχεδιασμό των εκφράσεων του brand και τον οραματισμό της εμπειρίας της επωνυμίας αυτής, η στρατηγική σκέψη της ομάδας αναλύει και καθορίζει όλες τις πτυχές του brand.

Την πρότασή του, τον σκοπό του, την θέση του, την προσωπικότητά του και τις αξίες του. Είναι αυτό το πνευματικό θεμέλιο που διέπει τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής και σχετικής επωνυμίας που έπεται να γίνει must στον τομέα της.

Αυτό το μάθημα συνδυάζει μοναδικές πληροφορίες ειδικού σχεδιασμού branding, μάρκετινγκ και στοχεύει να σας δώσει εκτός από μια εικόνα και την πρακτική εμπειρία της όλης διαδικασίας του branding από τη στρατηγική τοποθέτηση και άρθρωση της επωνυμίας έως τη δημιουργία ταυτότητας επωνυμίας, την έκφραση της επωνυμίας και την εμπειρία της επωνυμίας.

Η ισχυρή στρατηγική σκέψη μετατρέπει τους καλούς σχεδιαστές σε σπουδαίους σχεδιαστές branding. Ως σχεδιαστές (δημιουργοί), πρέπει να είμαστε στρατηγικοί στοχαστές όχι μόνο για το όφελος των πελατών μας, αλλά και για να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε μια θέση στην κορυφή του τομέα σχεδιασμού μας όταν συμβουλεύουμε πελάτες.

Αποτελέσματα Σεμιναρίου

Αυτό το μάθημα στοχεύει να σας δώσει μια εικόνα για την όλη διαδικασία του branding, από τη στρατηγική τοποθέτηση και άρθρωση της επωνυμίας έως τη δημιουργία ταυτότητας επωνυμίας, το γραφικό branding, την έκφραση της επωνυμίας και την εμπειρία της επωνυμίας.

Αυτό το σεμινάριο θα σας εξοπλίσει με ένα σύνολο στρατηγικών αρχών και γνώσεων σχεδιασμού επωνυμίας που μπορείτε να εφαρμόσετε σε σχεδόν οποιοδήποτε έργο branding.

Μέχρι το τέλος αυτού του μαθήματος θα:

  • Αποκτήσετε μια σαφή κατανόηση σχετικά με τις στρατηγικές αρχές στο branding
  • Θα έχετε καλή γνώση της διαδικασίας σχεδιασμού ταυτότητας επωνυμίας
  • Θα είστε καλύτερα εξοπλισμένοι για να δημιουργήσετε, να εκφράσετε, να επικοινωνήσετε τη δική σας επωνυμία και να προσελκύσετε κοινό.)
Ποιος πρέπει να παρακολουθήσει αυτό το μάθημα;

Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για όποιον ενδιαφέρεται για το branding και την επικοινωνία: φοιτητές γραφικής σχεδίασης, απόφοιτοι, δημιουργικοί (junior επίπεδο) στον κλάδο του σχεδιασμού, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, νεοφυείς επιχειρήσεις ή φοιτητές μάρκετινγκ (κατώτερο επίπεδο). Όποιος θέλει να δημιουργήσει μια επωνυμία και να σχεδιάσει τη στρατηγική της θέση, την ταυτότητα, την έκφραση και την εμπειρία της.

Σεμινάρια Branding

από την Onesmart Promotion

σεμινάρια-branding-onesmart-promotion