Δημιουργώντας ένα εταιρικό προφίλ από το μηδέν

1 min


0
Δημιουργώντας ένα εταιρικό προφίλ από το μηδέν

Ακούγοντας την λέξη brand , εταιρικό προφίλ, λογότυπο, μάρκα οι περισσότεροι από εσάς νομίζετε ότι η δημιουργία του είναι ζήτημα λεπτών, ωρών ή μιας στιγμής.

Φυσικά για όσους μπαίνουν στο διαδίκτυο και «δανείζονται» ιδέες από άλλους είναι ευκολότερο να πουλήσουν στη στιγμή.

Η πραγματικότητα είναι όμως σίγουρα διαφορετική.

Για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα υπάρχει μια διαδικασία στρατηγικής και ένας μοναδικός σχεδιασμός.

Το εταιρικό προφίλ ή μάρκα (brand) ποτέ δεν γνωρίζει κάποιος πόσο θα επηρεάσει την αγορά με την δημοφιλία του και την αποδοχή από το αγοραστικό κοινό.

Έτσι εμείς εταιρία branding και μάρκετινγκ θα πρέπει να σταθούμε μπροστά σε ένα λευκό φύλλο χαρτί και να ξεκινήσουμε να υλοποιούμε τις ιδέες μας βασισμένες στις μελέτες που έχουμε κάνει για την επιχείρηση και τον σχεδιασμό μάρκετινγκ / προώθηση.

Η δημιουργία ονόματος, σλόγκαν , λογότυπου μπορεί να χρειαστεί από εβδομάδες μέχρι και μήνες για να υλοποιηθεί.

Η μοναδικότητα δίνει και την ενέργεια ή δυναμική προώθησης προσφέροντας στον τελικό αποδέκτη (επιχείρηση) την σιγουριά της καινοτομίας.

Ο κάθε άνθρωπος βλέπει διαφορετικά το ίδιο αντικείμενο σε σχέση με την μάζα. Η κατηγοριοποίηση του εταιρικού προφίλ όμως θα πρέπει να είναι ενιαία. Αυτό είναι και το δυσκολότερο κομμάτι της δημιουργίας.

Κρατάμε το θέμα και αλλάζουμε παραστάσεις , δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να πουν την δική τους ξεχωριστή άποψη.

Έτσι πετυχαίνουμε τον αρχικό στόχο μας. Την διασπορά της δημοφιλίας στο ευρύ κοινό του brand και το μέγιστο της αποδοχής με αύξηση πωλήσεων και σταθερών πελατών.

Αυτό λέγεται δημιουργία εταιρικής ταυτότητας.


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0
Onesmart Promotion

Παρέχουμε υπηρεσίες Branding & Digital Marketing υψηλού επιπέδου. Μειώνουμε τα αρνητικά αποτελέσματα στο brand και δίνουμε λύσεις στην προώθηση και την αύξηση πωλήσεων και τζίρου. Στόχος μας η καινοτομία και η σταθερότητα στην επιχειρηματικότητα.

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *