Δημιουργούμε επωνυμίες (brands)

Δημιουργούμε επωνυμίες (brands) τι σημαίνει;
Η επωνυμία μπορεί να δημιουργήσει ή να σπάσει μια εταιρεία, ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Ένα όνομα έχει πολλές δυνατότητες. Αλλά αν δεν έχετε το σωστό όνομα, μπορεί να μην το παρατηρήσετε ποτέ.

Στην επιχείρηση, όπως και στην showbiz, υπάρχουν καλά και κακά ονόματα. Η Onesmart Promotion μπορεί να σας βοηθήσει, να δημιουργήσετε την καλύτερη επωνυμία για την επιχείρησή σας.

Λειτουργούν ως εφαλτήριο για τη δημιουργία επιτυχημένων εμπορικών σημάτων και ενισχύουν τις πιθανότητες μακρόχρονης επιτυχίας των ιδιοκτητών τους. 

Η διαφορετικότητα είναι το μυστικό. Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι τα δυνατά ονόματα τα θυμούνται οι καταναλωτές και λένε πάντα κάτι θετικό γι αυτά.

Τα ονόματα (brands) είναι πραγματικά ή κατασκευασμένα. Σύντομα ή μεγάλα. Λογικά ή συναισθηματικά. Περιγραφικά ή και δημιουργικά. Αλλά δεν είναι ποτέ βαρετά ή προβλέψιμα.

Δημιουργούμε επωνυμίες (brands)

Η ομάδα ειδικών του branding μας περιλαμβάνει ειδικά άτομα όπως δημιουργικό, στρατηγικούς αναλυτές, υπεύθυνους τεχνολογίας, μάρκετινγκ επιχειρήσεων. Είναι ένα σημείο συνάντησης απόψεων, που εμφανίζει πραγματικά και ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Και φυσικά σταματά τον πελάτη μας στο να κάνει ακριβά λάθη.
Branding & Digital Marketing Agency
Δημιουργούμε νέα ονόματα από το μηδέν
Η εύρεση του σωστού ονόματος απαιτεί κάτι περισσότερο από μια λάμψη ή έμπνευσης της στιγμής. Πρέπει να είστε ανοιχτοί σε κάθε είδους ιδέες. Εξετάστε όλα τα δεδομένα.

Η προσέγγισή μας για την επωνυμία της κάθε εταιρίας και την ονομασία των προϊόντων δεν αφορά μόνο τη δημιουργία λιστών λέξεων που κυμαίνονται από το προφανές έως το αδιαφανές.

Αν και είμαστε πολύ καλοί σε αυτό, αναλύουμε πολλά πράγματα. Όπως,  πως θα μπορούν οι άνθρωποι να το προφέρουν; Προκαλεί αρνητικές σκέψεις; Ή σημαίνει κάτι ανεπιθύμητο σε άλλη γλώσσα; Είναι πολύ μεγάλο ή πέφτει λίγο; Πώς θα είναι σε έντυπη μορφή και στο διαδίκτυο;
Δημιουργία εταιρικού προφίλ onesmart promotion 5
Δημιουργούμε επωνυμίες (brands) onesmart promotion
Ανασχεδιάζουμε τα παλαιά brands και δίνουμε πνοή
Αποκλειστικότητα στην δημιουργία Brands: Για να βρείτε ένα καλό όνομα, πρέπει να καταλάβετε τι είδους όνομα θα κάνει την ιδανικότερη δουλειά στην αγορά σας που δραστηριοποιήστε. Πιστεύουμε λοιπόν στην έρευνα.

Αρκετές φορές στην ερώτηση χρειάζεται να αλλάξω όνομα απαντάμε ότι δεν χρειάζεται να αλλάξει καθόλου. Εάν ένα νέο πρόγραμμα θα μπορούσε να μπερδέψει ή να αναστατώσει τους πελάτες σας, μπορούμε να σας δείξουμε άλλους τρόπους, για να επανατοποθετήσετε και να ενισχύσετε την επωνυμία σας με έναν ανασχεδιασμό (rebranding).

Αλλά και πάλι  εάν πιστεύουμε, ότι ένα νέο όνομα θα δώσει μέγιστη ώθηση στην επωνυμία σας, θα είμαστε σίγουροι ότι θα σας βρούμε κάτι που είναι γεμάτο υπόσχεση, νόημα και κέρδη. Η ονομασία προϊόντων και υπηρεσιών φέρουν τις δικές τους μοναδικές προκλήσεις. Η Onesmart Promotion δημιουργεί πλαίσια που βασίζονται στην επιχειρηματική στρατηγική. Βάζουμε όλα αυτά τα πράγματα κάτω από το μικροσκόπιο για να καταλήξουμε σε ενδιαφέροντα στρατηγικά αποτελέσματα.

Για να αποκτήσετε ένα όνομα που είναι δυναμικό, αποτελεσματικό και να αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες της επωνυμίας σας, απαιτείται κατανόηση των πολυπλοκότητας της επωνυμίας. Η ομάδα μας θα επιλέξει τα βήματα για να δημιουργήσει μια διαδικασία που θα είναι σαφής, εστιασμένη και λογική. Αυτό θα σας βρει το όνομα που χρειάζεστε όσο πιο ομαλά και αποτελεσματικά γίνεται. Χωρίς σπάσιμο του προϋπολογισμού. Στη συνέχεια, βάζουμε τα στοιχεία μας, συγκεντρώνουμε τις ιδέες χωρίς να αλλάξουμε το στόχο. Η επιτυχία των brands δεν είναι μαγεία αλλά αποτέλεσμα πολλών ιδεών και καινοτομίας.
Χτίσιμο της διαφορετικής επωνυμίας με ουσία
Είναι καλό να είσαι διαφορετικός. Εάν όλοι στον τομέα σας χρησιμοποιούν περιγραφική ονομασία εταιρείας, ενδέχεται να σας ενθαρρύνουμε να επιλέξετε κάτι διαφορετικό για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

Εκτός εάν ακολουθεί το κοινό, που έχει τα πλεονεκτήματά του (όπως η αξιοπιστία που προέρχεται από την ονομασία μιας δικηγορικής εταιρείας μέσα από τους διάσημους συνεργάτες της). Σε αυτήν την περίπτωση, θα προσπαθήσουμε να προσθέσουμε μια ανάπτυξη για να δώσουμε το όνομά σας περισσότερο αντίκτυπο.

Ένα όνομα πρέπει να έχει ουσία. Η ονομασία προϊόντων, για παράδειγμα μπορεί να δημιουργηθεί γύρω από ένα χαρακτηριστικό ή μια ιδέα που σημαίνει κάτι για τους ανθρώπους. Και αυτό μπορεί να σημαίνει τροποποίηση ή ανάπτυξη υπαρχουσών λέξεων, όχι απόλυτη απόρριψή τους. Ταυτόχρονα, ένα καλό όνομα δεν είναι η ίδια η πώληση. Δεν πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, για να πείσουμε τους ανθρώπους σας να το αποδεχτούν. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να προωθήσουν ένα όνομα, που δεν πιστεύουν ή δεν τους αρέσει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι εγκαταλείπουμε εύκολα ένα υπέροχο όνομα … Χρειάζεται χρόνος για να αναδειχθεί  ένα νέο όνομα.

Ως εταιρεία branding με χρόνια εμπειρίας το καταλαβαίνουμε αυτό. Τα έργα οπτικοποίησής μας, σημαίνουν ότι είμαστε σε θέση να διερευνήσουμε και να δείξουμε τις δυνατότητες των ονομάτων που βρίσκονται μπροστά. Γνωρίζουμε πώς να μετρήσουμε τις αντιδράσεις του κοινού, είτε ο προϋπολογισμός σας είναι μεγάλος είτε μικρός.
Δημιουργούμε επωνυμίες (brands) onesmart promotion 2
Δημιουργούμε επωνυμίες (brands) onesmart promotion 3
Η τελική επιλογή είναι η απόφαση ανάπτυξης του brand
Δημιουργούμε επωνυμίες (brands): Τα διαγράμματα τοποθέτησης μας βοηθούν να σταθμίσουμε τους επαγγελματίες και τα πλεονεκτήματα ενός ονόματος. Ενώ τα διαγράμματα αξιολόγησης μας βοηθούν να βαθμολογούμε ονόματα με προκαθορισμένα κριτήρια.

Από τον πίνακα σχεδίασης έως την αίθουσα meeting, κανείς δεν θέλει, να δει ένα καλό όνομα να πέφτει με ένα τελικό εμπόδιο. Επομένως, θα σας βοηθήσουμε, να αποκτήσετε συμμετοχή σε ολόκληρο έργο, που δημιουργούμε για εσάς. Και, εάν εξακολουθείτε, να έχετε αμφιβολίες, θα δοκιμάσουμε και θα τροποποιήσουμε το έργο, μέχρι να είστε απολύτως ικανοποιημένοι. Θα σας βοηθήσουμε, όμως να καταλάβετε τι ακριβώς σας αρέσει ή δεν σας αρέσει πριν αποφασίσετε.

Μπορούμε να σας δείξουμε πώς θα μπορούσε, να φαίνεται σε διαφορετικά περιβάλλοντα σε διαφορετικά μέσα. Εξετάζουμε πώς οι ετικέτες, οι επιγραφές, οι εικόνες και η γλώσσα μπορούν να αναδείξουν την προσωπικότητα ενός ονόματος. Δίνουμε ζωή σε κάτι που είναι φτιαγμένο από εμάς για την δική σας επιτυχία.

Δημιουργούμε επωνυμίες (brands), Onesmart Promotion

Ειδικές Υπηρεσίες:

  • Εταιρικό προφίλ & Διαφήμιση
  • Μελέτη και δημιουργία Branding
  • Ανασχεδιασμός εταιρικού προφίλ
  • Εταιρική στόχευση / Ανταγωνισμός
  • Κατασκευή ιστοσελίδων & E-shop
  • SEO, Διόρθωση SEO, Αφαίρεση ποινών Google

Κάλεσε μας τώρα !!!

στο 693 4826001 ή στο 2661 700995
top