Δελτίο τύπου, Ανακοίνωση επιχειρηματικής συνεργασίας ανάπτυξης από την Onesmart Promotion και το Νέο Ραδιόφωνο 97.9

1 min


0
Δελτίο τύπου, Ανακοίνωση επιχειρηματικής συνεργασίας ανάπτυξης από την Onesmart Promotion και το Νέο Ραδιόφωνο 97.9

Η Onesmart Promotion ανακοινώνει επίσημα την αποκλειστική επιχειρηματική συνεργασία ανάπτυξης , στήριξης και προώθησης των επιχειρήσεων της Κέρκυρας σε συνεργασία με το Νέο Ραδιόφωνο 97.9.

Μετά από την συνάντηση σήμερα στα γραφεία μας , του προέδρου της Onesmart Promotion και του ιδιοκτήτη του Νέου Ραδιοφώνου 97.9 αποφασίστηκε η αποκλειστική συνεργασία ανάπτυξης με καινοτομία προς το κοινό όφελος των επιχειρήσεων της τοπικής αγοράς.

Θα υλοποιηθούν νέες τεχνικές επιθετικού μάρκετινγκ , καινοτομίας, ενημέρωσης , στήριξης και στόχευσης κοινού σε τοπικό και υπερτοπικό ψηφιακό περιβάλλον.

Η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και του ραδιοφώνου θα συνενώσει 2 κόσμους κάτω από την ομπρέλα του εταιρικού προφίλ και του μάρκετινγκ επιχειρήσεων.

Η Onesmart Promotion ευχαριστεί την διοίκηση του Νέου Ραδιοφώνου για την διορατικότητά της στις ιδέες της εταιρίας μας και εύχεται από καρδιάς καλή και δημιουργική συνεργασία προς το κοινό όφελος και τον τόπο μας.

Onesmart Promotion ΚΟΙΝΣΕΠ


Σου αρέσει; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

0
Onesmart Promotion

Παρέχουμε υπηρεσίες Branding & Digital Marketing υψηλού επιπέδου. Μειώνουμε τα αρνητικά αποτελέσματα στο brand και δίνουμε λύσεις στην προώθηση και την αύξηση πωλήσεων και τζίρου. Στόχος μας η καινοτομία και η σταθερότητα στην επιχειρηματικότητα.

0 Σχόλια

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *