Τηλέφωνα επικοινωνίας

Social Media. –

Γνωρίστε μας

Η Onesmart Promotion
είμαστε όλοι μας!

Ό,τι κάνουμε καθοδηγείται από ένα σύνολο αξιών που όχι μόνο καθορίζουν την εταιρική μας κουλτούρα, αλλά επηρεάζουν επίσης τον τρόπο συμπεριφοράς μας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτές οι βασικές αξίες είναι ο τρόπος με τον οποίο μετράμε την εσωτερική επιτυχία και διασφαλίζουμε ότι όλα τα μέλη της ομάδας ευθυγραμμίζονται με το όραμά μας.

Γνωρίστε-μας,-Onesmart-Promotion

Ως branding & marketing ομάδα, είναι μοναδική μας αποστολή το να ανταποδώσουμε το ίδιο πάθος και τη γνώση που χρησιμοποιήσαμε για την ανάπτυξη και την κλιμάκωση των δικών μας εμπορικών σημάτων και της εταιρίας μας. Υπάρχουμε για να συνεργαζόμαστε, να στηρίζουμε και να μεγαλώνουμε μαζί με παθιασμένους επιχειρηματίες που χτίζουν καταπληκτικά πράγματα με ιδέες και καινοτομία όπως εμείς.

σπύρος-ανδριώτης-onesmart-promotion
Σπύρος Ανδριώτης

CO Founder & Πρόεδρος

Branding & Marketing

έφη onesmart promotion
Έφη Καββαδία

Στέλεχος Εταιρίας

Office Manager

χειράκη onesmart promotion
Βάσω Χειράκη

Στέλεχος Εταιρίας

Social Marketing

ευαγγελία-μουρτζανου-onesmart-promoton
Ευαγγελία Μουρτζανού

Εξωτερική συνεργάτιδα

Blogger Μεταφράστρια

Οι Αρχές μας

Υπεροχή

Είμαστε σε μια αποστολή να είμαστε οι καλύτεροι.
Οτιδήποτε λιγότερο από την επιτυχία δεν είναι αποδεκτό.

Ανάπτυξη

Είμαστε παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε και είμαστε αποφασισμένοι να είμαστε οι καλύτεροι στον κλάδο μας.

Καινοτομία

Είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και των τάσεων στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Ευθύνη

Δεν είμαστε υπόλογοι μόνο για τις πράξεις μας, αλλά και για τον τρόπο που ενεργούμε για να έχουμε την επιτυχία..

Διαφάνεια

Ενεργούμε με διαφάνεια, καθαρές κουβέντες και λέμε την αλήθεια με απλά και κατανοητά λόγια. Αυτό μας κάνει δημοφιλή εταιρία.

Ομαδική εργασία

Η συνεργασία μας είναι απαραίτητη για την ευθυγράμμιση της ομάδας μας προς την επίτευξη όλων των στόχων μας.

Η αναζήτησή σας για μια στρατηγικά εστιασμένη δημιουργική εταιρεία, που επιτυγχάνει τη σωστή ισορροπία μεταξύ σκέψης και δημιουργίας, τελειώνει εδώ…

Δημιουργικότητα και στρατηγική

Είμαστε μια δημιουργική και στρατηγική εταιρεία branding & marketing. Πριν αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη στην δημιουργία, εφαρμόζουμε μια δόση πειθαρχημένης στρατηγικής σκέψης. Μπαίνουμε κάτω από το κέλυφος της εκάστοτε επωνυμίας, της αγοράς και του κοινού-στόχου. Κάνουμε πλήρη χρήση όλης της διαθέσιμης ποσοτικής και ποιοτικής έρευνας, αποκτούμε μια βαθιά κατανόηση όλων των σχετικών θεμάτων πριν ακόμα ξεκινήσουμε ένα έργο.

Αυτό το στάδιο της διαδικασίας οδηγεί συχνά σε καινοτόμες ιδέες που στέλνουν τη δημιουργικότητά μας σε συναρπαστικές, απροσδόκητες κατευθύνσεις. Δεν πρόκειται για σχέδια χωρίς ουσία και περιεχόμενο, αλλά για δημιουργίες που βασίζονται σε στέρεες, βασισμένες σε στοιχεία ιδέες.

Ως στρατηγικά εστιασμένη δημιουργική εταιρεία στην Ελλάδα, επιτυγχάνουμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ σκέψης, δημιουργίας και, κυρίως, διαχείρισης. Με αποτελεσματικές διαδικασίες εργασίας που δίνουν προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας, τηρούμε τις προθεσμίες και τους προϋπολογισμούς.

Σας κοιτάζουμε στα μάτια

Πάντα ανεξάρτητοι και αντικειμενικοί, προσπαθούμε πάντα να βλέπουμε τα θέματα από τη σκοπιά των πελατών μας. Ταυτόχρονα, λαμβάνουμε υπόψη τον αντίκτυπο των δημιουργικών μας λύσεων στους υπαλλήλους των πελατών μας, στους επιχειρηματικούς εταίρους και σε άλλα ενδιαφερόμενα μέρη. Σκεφτόμαστε περιμετρικά.

Με αυτόν τον τρόπο, προσθέτουμε την κοινή λογική και τη λογική μας στην δημιουργικότητα. Το σημαντικότερο είναι ότι αξιοποιούμε επίσης την τεχνολογία, ζωτικής σημασίας για όλες τις πτυχές της εργασίας μας. Στρατηγική branding. Ψηφιακός σχεδιασμός. Επικοινωνίες μάρκετινγκ . Branding. Όποια και αν είναι η δημιουργική μας εργασία, δημιουργούμε στενές και αρμονικές εργασιακές σχέσεις με τους πελάτες μας.

γνωρίστε-μας-onesmart-promotion 2

Ίσως ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε την αξία που μπορεί να προσφέρει η Onesmart Promotion στην επιχείρησή σας. Ξεχωρίζουμε μεταξύ των  άλλων εταιρειών για την ικανότητά μας να προσθέτουμε ουσιαστική συνάφεια στην επωνυμία σας, εμπλουτίζοντας τη σχέση της με τους σημερινούς και δυνητικούς καταναλωτές. 

Είμαστε άνθρωποι

Τα συναισθήματα οδηγούν τη συμπεριφορά. Οι πιο αποτελεσματικές δημιουργικές εργασίες και στρατηγικές είναι ιδιαίτερα συγκινητικές, βασίζονται σε ανθρώπινες αλήθειες, κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται και τους κάνουν να αναλάβουν δράση. Στόχος μας είναι να προσθέσουμε μια ανθρώπινη πινελιά σε όλη μας τη δουλειά.

Πάθος

Είμαστε παθιασμένοι με το branding και το μάρκετινγκ.

Στόχοι

Κρίσημο σημείο στην δουλειά μας είναι οι στόχοι μας.

Συνέπεια

Βασικό στοιχείο μας η συνέπεια και η αλήθεια στον πελάτη μας.

1η θέση

Πιστεύουμε στην κορυφή για εμάς αλλά και κάθε πελάτη μας.

onesmart-promotion-γνωρίστε-μας

"Ο κόσμος είναι πολύπλοκος. Η απλότητα μειώνει τον θόρυβο."