Onesmart Promotion

Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών (Cro)

  • Conversion Rate Optimisation / Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών (Cro)
  • Τι είναι το CRO;

Η βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπών είναι η πρακτική της συνεχούς βελτίωσης ενός ιστότοπου για τη δημιουργία περισσότερων μετατροπών.

Αυτές μπορεί, να είναι μικρές αλλαγές από εικόνες έως τίτλους και αντιγραφή, ή μεγαλύτερες, πιο ριζοσπαστικές επανασχεδιασμό ολόκληρων σελίδων.

Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών (Cro) ένα από το μυστικά ποιότητας SEO.

Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών

Εάν θέλετε, να αυξήσετε τα έσοδα, που παράγει ο ιστότοπός σας, μπορείτε να μετατρέψετε περισσότερους επισκέπτες του ιστότοπού σας σε πελάτες που πληρώνουν με τις υπηρεσίες βελτιστοποίησης μετατροπής της Onesmart Promotion.

Βελτιστοποίηση-ποσοστού-μετατροπών-onesmart-promotion-2

Οι μεγαλύτερες μάρκες (brand) με τα μεγαλύτερα έσοδα έχουν στρατηγικές βελτιστοποίησης μετατροπής.

Γιατί; Επειδή ξανά και ξανά, η βελτιστοποίηση μετατροπής έχει αποδειχθεί, ότι είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος απόκτησης άμεσων κερδών από τις μικρότερες αλλαγές.

“Η μεθοδολογία μας ενημερώνεται από την ψυχολογία, τη συμπεριφορική οικονομία και τη νευροεπιστήμη, επειδή οι άνθρωποι δεν αγοράζουν από ιστότοπους. Οι άνθρωποι αγοράζουν από τους ανθρώπους.”

Μερικά από τα σημαντικά οφέλη της βελτιστοποίησης μετατροπής

Το CRO καθιστά την ιστοσελίδα σας πιο αποτελεσματική, πράγμα που γενικά σημαίνει, ότι δεν χρειάζεται να ξαναφτιάξετε ολόκληρο τον ιστότοπό σας (και πάλι). Υπάρχουν πάντα “γρήγορες αλλαγές”  που μπορούν, να βελτιώσουν τα αποτελέσματα του ιστότοπου. Κάθε αλλαγή μπορεί, να υποδιαιρεθεί, για να αποδειχθεί πόσο αποτελεσματική είναι κάθε λύση – αυτό θα σας δώσει μια διαφανή εικόνα της απόδοσης της επένδυσής σας.

Τις περισσότερες φορές, η CRO κάνει τους ιστοτόπους των πελατών μας και το μάρκετινγκ δύο φορές πιο αποτελεσματικό. Λειτουργεί βοηθώντας τις μηχανές αναζήτησης και τους ανθρώπους, να βρίσκουν και να χρησιμοποιούν ιστοσελίδες ευκολότερα.

Το CRO είναι το κομμάτι που λείπει από το παζλ του μάρκετινγκ

Οι περισσότερες στρατηγικές μάρκετινγκ βασίζονται στην απόκτηση μεγαλύτερης επισκεψιμότητας ή στην αύξηση του κοινού με οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο. Αυτό γίνεται συνήθως αντί να βελτιστοποιήσετε προσεκτικά τη διοχέτευση πωλήσεων ταυτόχρονα. Η ιεράρχηση της επισκεψιμότητας είναι μια ξεπερασμένη προσέγγιση και το μέγεθος των εσόδων σας θα περιορίζεται πάντα από τον διαθέσιμο προϋπολογισμό μάρκετινγκ.

Δοκιμάστε, να εστιάσετε στην επισκεψιμότητα, που έχετε ήδη. Φανταστείτε, εάν διπλάσιοι επισκέπτες έχουν μετατραπεί σε πωλήσεις από το τρέχον κοινό. Τι θα γίνονταν σε αυτό το σημείο;

Βελτιστοποίηση-ποσοστού-μετατροπών-onesmart-promotion-3

Η προσέγγιση της Onesmart Promotion

Η βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπών έχει ενσωματωθεί από το 2013. Πολλές εταιρίες προσθέτουν αυτό μόνο στην προσφορά τους, χωρίς καμία πραγματική εμπειρία στον κλάδο. Η ομάδα μετατροπής μας εργάζεται σε ιστότοπους για να αυξήσει τα ποσοστά μετατροπής από το 2016, δηλαδή πριν ο όρος “Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών” φτάσει στην μέγιστη εξέλιξη του.

Ο λόγος που είμαστε πρωτοπόροι σε αυτόν τον τομέα είναι, ότι εφαρμόζουμε τις γνώσεις ψυχολογίας σε κάθε ιστοσελίδα, όπου εργαζόμαστε και βελτιστοποιούμε. Η ψυχολογία χρησιμοποιείται ως βάση της έρευνας και της μεθοδολογίας μας. Γνωρίζουμε πώς να αντιμετωπίσουμε τις κρυφές ανησυχίες του αγοραστή σας, πώς να επικοινωνούμε αποτελεσματικά με την βάση πελατών σας και πώς να αφαιρέσουμε τα εμπόδια που δεν επιτρέπουν στους πελάτες σας, να συμπληρώσουν τη φόρμα ή κάνοντας κλικ σε κάποιο κουμπί.

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε για όλους τους πελάτες μας είναι να ολοκληρώσουμε έναν ολοκληρωμένο ψυχολογικό έλεγχο “Γρήγορων κερδών” του ιστότοπου, για να βεβαιωθούμε, ότι μπορούν, να εφαρμόσουν γρήγορες και εύκολες διορθώσεις, για να ανυψώσουν τις μετατροπές το συντομότερο δυνατόν, επειδή πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας αξίζουν να δουν άμεσα αποτελέσματα.

Χρειάζεσαι εξειδικευμένη προσφορά;

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ανθρώπους επαγγελματίες του branding που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις την επιχείρησή σου. Μίλησε απλά μαζί μας και θα καταλάβεις την διαφορά ....