Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών (Cro)

Τι είναι το CRO;
Conversion Rate Optimisation / Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών (Cro)

Η βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπών είναι η πρακτική της συνεχούς βελτίωσης ενός ιστότοπου για τη δημιουργία περισσότερων μετατροπών.

Αυτές μπορεί, να είναι μικρές αλλαγές από εικόνες έως τίτλους και αντιγραφή, ή μεγαλύτερες, πιο ριζοσπαστικές επανασχεδιασμό ολόκληρων σελίδων.

Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών (Cro): ένα από το μυστικά ποιότητας SEO.

Εάν θέλετε, να αυξήσετε τα έσοδα, που παράγει ο ιστότοπός σας, μπορείτε να μετατρέψετε περισσότερους επισκέπτες του ιστότοπού σας σε πελάτες που πληρώνουν με τις υπηρεσίες βελτιστοποίησης μετατροπής της Onesmart Promotion.

Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών (Cro)

Η βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπών έχει ενσωματωθεί στην εταιρεία μας από το 2013. Πολλές εταιρίες προσθέτουν αυτό μόνο στην προσφορά τους, χωρίς καμία πραγματική εμπειρία στον κλάδο. Η ομάδα μετατροπής μας εργάζεται σε ιστότοπους για να αυξήσει τα ποσοστά μετατροπής από το 2016, δηλαδή πριν ο όρος “Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών” φτάσει στην μέγιστη εξέλιξη του.
Branding & Digital Marketing Agency
Μερικά από τα σημαντικά οφέλη της βελτιστοποίησης μετατροπής
Το CRO καθιστά την ιστοσελίδα σας πιο αποτελεσματική, πράγμα που γενικά σημαίνει, ότι δεν χρειάζεται να ξαναφτιάξετε ολόκληρο τον ιστότοπό σας (και πάλι). Υπάρχουν πάντα “γρήγορες αλλαγές”  που μπορούν, να βελτιώσουν τα αποτελέσματα του ιστότοπου. Κάθε αλλαγή μπορεί, να υποδιαιρεθεί, για να αποδειχθεί πόσο αποτελεσματική είναι κάθε λύση – αυτό θα σας δώσει μια διαφανή εικόνα της απόδοσης της επένδυσής σας.

Τις περισσότερες φορές, η CRO κάνει τους ιστοτόπους των πελατών μας και το μάρκετινγκ δύο φορές πιο αποτελεσματικό. Λειτουργεί βοηθώντας τις μηχανές αναζήτησης και τους ανθρώπους, να βρίσκουν και να χρησιμοποιούν ιστοσελίδες ευκολότερα.
Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών (cro) onesmart promotion
Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών (cro) onesmart promotion 2
Το CRO είναι το κομμάτι που λείπει από το παζλ του μάρκετινγκ
Οι περισσότερες στρατηγικές μάρκετινγκ βασίζονται στην απόκτηση μεγαλύτερης επισκεψιμότητας ή στην αύξηση του κοινού με οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο. Αυτό γίνεται συνήθως αντί να βελτιστοποιήσετε προσεκτικά τη διοχέτευση πωλήσεων ταυτόχρονα. Η ιεράρχηση της επισκεψιμότητας είναι μια ξεπερασμένη προσέγγιση και το μέγεθος των εσόδων σας θα περιορίζεται πάντα από τον διαθέσιμο προϋπολογισμό μάρκετινγκ.

Δοκιμάστε, να εστιάσετε στην επισκεψιμότητα, που έχετε ήδη. Φανταστείτε, εάν διπλάσιοι επισκέπτες έχουν μετατραπεί σε πωλήσεις από το τρέχον κοινό. Τι θα γίνονταν σε αυτό το σημείο;
Η προσέγγιση της Onesmart Promotion
Ο λόγος που είμαστε πρωτοπόροι σε αυτόν τον τομέα είναι, ότι εφαρμόζουμε τις γνώσεις ψυχολογίας σε κάθε ιστοσελίδα, όπου εργαζόμαστε και βελτιστοποιούμε. Η ψυχολογία χρησιμοποιείται ως βάση της έρευνας και της μεθοδολογίας μας. Γνωρίζουμε πώς να αντιμετωπίσουμε τις κρυφές ανησυχίες του αγοραστή σας, πώς να επικοινωνούμε αποτελεσματικά με την βάση πελατών σας και πώς να αφαιρέσουμε τα εμπόδια που δεν επιτρέπουν στους πελάτες σας, να συμπληρώσουν τη φόρμα ή κάνοντας κλικ σε κάποιο κουμπί.

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε για όλους τους πελάτες μας είναι να ολοκληρώσουμε έναν ολοκληρωμένο ψυχολογικό έλεγχο “Γρήγορων κερδών” του ιστότοπου, για να βεβαιωθούμε, ότι μπορούν, να εφαρμόσουν γρήγορες και εύκολες διορθώσεις, για να ανυψώσουν τις μετατροπές το συντομότερο δυνατόν, επειδή πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας αξίζουν να δουν άμεσα αποτελέσματα.
Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών (cro) onesmart promotion 3

Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπών (Cro), Onesmart Promotion

Ειδικές Υπηρεσίες:

  • Εταιρικό προφίλ & Διαφήμιση
  • Μελέτη και δημιουργία Branding
  • Ανασχεδιασμός εταιρικού προφίλ
  • Εταιρική στόχευση / Ανταγωνισμός
  • Κατασκευή ιστοσελίδων & E-shop
  • SEO, Διόρθωση SEO, Αφαίρεση ποινών Google

Κάλεσε μας τώρα !!!

στο 693 4826001 ή στο 2661 700995
top