© Onesmart Promotion | Branding & Digital Marketing
Μοιράσου

Έτσι είναι το πετυχημένο site ξενοδοχείου – τα 4 δυνατά σημεία για απευθείας κρατήσεις


Onesmart Promotion - 30/07/2018 - 0 σχόλια

Έτσι είναι το πετυχημένο site ξενοδοχείου – τα 4 δυνατά σημεία για απευθείας κρατήσεις

Έτσι είναι το πετυχημένο site ξενοδοχείου – τα 4 δυνατά σημεία για απευθείας κρατήσεις

Έτσι είναι το πετυχημένο site ξενοδοχείουΤέσσερα σημεία που βελτιώνουν τη διαδικτυακή εικόνα των ξενοδοχείων, προκρίνοντάς τα στον σκληρό ανταγωνισμό που δέχονται από τα σύγχρονα online τουριστικά πρακτορεία, επισημαίνει σε άρθρο του στο ehotelier ο blogger του e-marketingassociates που ασχολείται με προϊόντα διαδικτυακού μάρκετινγκ για ανεξάρτητα ξενοδοχεία, Nigel J. Rodgers.

Τα σημεία αυτά συνοψίζονται στα εξής…

1. Συνολική εικόνα του site | Το site ως σύνολο θα πρέπει να ενσωματώνει την αποστολή και την κουλτούρα του ξενοδοχείου. Κάθε σελίδα πρέπει να διαθέτει περιεχόμενο που ξεκάθαρα αναδεικνύει τον σκοπό της σελίδας. Θα πρέπει να υπάρχει έντονο το στοιχείο του στυλ είτε πρόκειται για ένα σοφιστικέ ύφος είτε για ατμόσφαιρα χαλάρωσης. Θα πρέπει ακόμα το site να είναι εύκολα προσβάσιμο και η περιήγηση στις σελίδες να είναι εύκολη, με ξεκάθαρα μενού και εμφανείς συνδέσεις (link). Για να ενισχυθούν οι απευθείας κρατήσεις, θα πρέπει σε κάθε σελίδα να αναγράφεται ο αριθμός τηλεφώνου του front desk. Το πιο σημαντικό είναι πως το site θα πρέπει να είναι βελτιωμένο για περιήγηση από πολλαπλές ψηφιακές πλατφόρμες. Εφόσον οι περισσότεροι ταξιδιώτες χρησιμοποιούν τουλάχιστον 3 ηλεκτρονικές συσκευές καθημερινά και βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση, είναι ακόμη πιο σημαντικό το site να είναι responsive, δηλαδή προσαρμόσιμο σε κάθε συσκευή, ώστε να μη χαθούν πιθανές κρατήσεις.

2. Πρώτη σελίδα (Home Page) | Μόλις το site ανοίξει, θα πρέπει να ενθουσιάσει τους επισκέπτες. Τοποθετήστε μια εικόνα που λέει όλα όσα θέλετε να γνωρίζουν οι επισκέπτες για το ξενοδοχείο. Συνίσταται μια απλή πρώτη σελίδα. Οι επισκέπτες θα πρέπει να μπορούν να πλοηγούνται με ευκολία στο site. Η πρώτη σελίδα θα πρέπει επίσης να είναι διαμορφωμένη σύμφωνα με τους στόχους που έχετε. Επιτρέψτε στους επισκέπτες να κάνουν απευθείας κρατήσεις με εύκολο τρόπο, αναδεικνύοντας ξεκάθαρα το κουμπί της κράτησης σε κεντρική θέση και σε όλες τις σελίδες του site. Αν στόχος είναι να προωθηθούν ο προσφορές, τότε θα πρέπει κι αυτές να αναδειχθούν με παρόμοιο τρόπο.

Αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει |   Πληρώνεις για SEO σε συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά ? Τσάμπα πληρώνεις ..

3. Τα λινκ | Οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές για την επιτυχία του site. Η παρουσία του κουμπιού «Book Now» σε κάθε σελίδα μπορεί να οδηγήσει περισσότερους επισκέπτες να προτιμήσουν να κάνουν κράτηση στη σελίδα του ξενοδοχείου, παρά μέσω online τουριστικού πρακτορείου. Επίσης, στη σελίδα των δωματίων, η αναγραφή των τιμών και της διαθεσιμότητας θα βοηθήσουν τους επισκέπτες να λάβουν απόφαση με μεγαλύτερη ευκολία. Δείξτε στους επισκέπτες ότι δεν είστε ξεπερασμένοι διαθέτοντας link στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης. Η σύνδεση του ξενοδοχείου με το Facebook και το Twitter κάνει το ξενοδοχείο να παρουσιάζεται πιο σύγχρονο, εξωστρεφές και διασκεδαστικό.

4. Περιεχόμενο | Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του site είναι το ελκυστικό περιεχόμενο. Μια από τις σημαντικότερες μορφές περιεχομένου είναι η φωτογραφία. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι επαγγελματικές, καθώς οι ερασιτεχνικές λήψεις οδηγούν τον επισκέπτη να σκεφτεί ότι το ξενοδοχείο είναι φθηνό ή ακατάλληλο. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να λένε μια ιστορία και να παρουσιάζουν ένα κατανοητό μήνυμα. Τα διασκεδαστικά βίντεο από το ξενοδοχείο συνιστούν επίσης ισχυρό περιεχόμενο που προσφέρει μια πιο διαδραστική εικόνα για τη μονάδα. Καθώς η δύναμη της φήμης είναι ισχυρή στο διαδίκτυο, προτείνεται η δημοσίευση κριτικών από επισκέπτες που έχουν μείνει στο ξενοδοχείο.

Πηγή: http://www.tornosnews.gr/permalink/10653.html

Επιπλέον για την σωστή πρόσβαση στην μηχανή αναζήτηση της Google , η ιστοσελίδα πρέπει να παρέχει φιλικό περιβάλλον σε κινητές συσκευές , SSL ασφάλεια , Dedicate ip και σωστό SEO.

Οι direct κρατήσεις δωματίων είναι το μέλλον των κρατήσεων ξεφεύγοντας από τις ιστοσελίδες κρατήσεων.

Επίσης πολύ σημαντικό είναι η direct πλατφόρμα αξιολόγησης (review) για τις υπηρεσίες και την συνολική εικόνα του προϊόντος και φυσικά συνδεδεμένα με τα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει |   Video Marketing: Η απόλυτη τάση και τα οφέλη της

Και να μην ξεχνάμε την σύνδεση με το Google maps και τις υπηρεσίες της Google Engine.

 

0/5 (0 Reviews)
Author avatar

Onesmart Promotion

https://1sm.gr
Υπηρεσίες Branding & Digital Marketing. Μειώνουμε τα αρνητικά αποτελέσματα στο brand και δίνουμε λύσεις.

Σχετικά άρθρα

Στείλε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *